Stiri Interne

Carmen Bruma si Sonia Argint Ionescu au alergat 63 km la maraton

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma si Sonia Argint Ionescu au alergat, cumulat, 63 km la Maratonul International de la Bucuresti. Iata cat a parcurs fiecare si in ce reactii au avut dupa ce au trecut proba de finish.

carmen-bruma-sonia-argint-ionescu-maraton

Carmen Bruma si Sonia Argint Ionescu au alergat, cumulat, 63 km la Maratonul International de la Bucuresti

Printre miile de participanti la Maratonul International de la Bucuresti, din weekend, s-au aflat si doua vedete de televiziune: Carmen Bruma si Sonia Argint Ionescu. Ambele s-au antrenat intens in ultimele luni pentru a face fata competitiei si, dorind sa isi depaseasca limitele, s-au inscris in cursa dificila.

Carmen Bruma a reusit sa parcurga toti cei 42 de kilometri, fiind pentru prima data cand termina un maraton.

„Am reusit sa termin primul meu maraton, am reusit sa parcurg 42, 195 de kilometri in 4 ore si 13 minute. Ma simt ca si cand m-a lovit trenul, dar cu o incredibila senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte mult sa fac lucrul asta, nu este vorba neaparat despre conditie fizica si mentinere in forma, este despre depasirea limitelor si despre castigarea respectului de sine,” a declarat Carmen Bruma la Antena Stars.

Ce mananca maratonistul Andrei Rosu ca sa aiba forta la competitii

Iubitul ei, Mircea Badea, i-a fost alaturi, a alergat alaturi de ea 15 kilometri, si s-a asigurat ca finalul competitiei este filmat. „Am avut emotii ca la nastere. Am alergat ultimii 15 km langa ea, la sustinere”, a marturisit el pe blogul personal.

O alta vedeta care a participat la eveniment a fost Sonia Argint Ionescu. Prezentatoarea de la TVR a reusit, in premiera, sa alerge 21 de kilometri si sa finalizeze primul sau semimaraton.

sonia-argint-ionescu-maraton

Sonia, alaturi de sotul ei, Horatiu

„Sunt mega fericita si, trebuie sa recunosc, mandra de mine. Senzatia este fabuloasa…chiar daca pe alocuri a fost greu ( ultimii 3km). Dar am avut langa mine tot sprijinul de care are nevoie un om – pe iubitii mei, Eric, Marc si Horatiu Ionescu! Sotul meu m-a ajutat enorm, a alergat numai langa mine, m-a incurajat constant si am reusit sa termin cei 21 km in 2h”, a marturisit ea pe Facebook.

Scrie un comentariu