Stiri Interne

Carmen Bruma si Mircea Badea i-au taiat motul baietelului lor in mare secret

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma si Mircea Badea i-au taiat motul baietelului lor in mare secret. Evenimentul a avut loc recent si a trecut prin traditionalul moment in care a trebuit sa aleaga de pe tavita trei obiecte care sa ii descrie destinul si meseria pe care o va urma cand va fi mare.

carmen-bruma-mircea-badea-copil-640x460

Carmen Bruma si Mircea Badea i-au taiat motul baietelului lor, Vlad. Evenimentul s-a derulat in cadru privat, fara ca presa sa afle.

Parintii lui au pregatit traditionalul moment in care cel mic avea de ales de pe tavita trei obiecte care sa ii descrie destinul si meseria pe care o va urma cand va fi mare.

vlad-baiat-carmen-bruma-mircea-badea

Vlad a implinit recent un an

 

Surprinzator, Vlad s-a incapatat si nu a ales niciun obiect.

„Dupa ce am stat cu tava 10-15 minute in fata lui, copilul a ales ceva ce era langa, si anume telecomanda. Nu a vrut sa-i mai dea drumul. E pasionat de telecomenzi. Daca ii pui 10 jucarii si o telecomanda la indemana, clar o alege pe cea din urma. Poate o sa fie om de televiziune”, a declarat Carmen Bruma pentru WOWbiz.

carmen-bruma-coafura-hepburn-cristi-pascu

Carmen si-a facut aparitia la evenimentul aniversar al revistei Marie Claire purtand o coafura similara celei a lui Audrey Hepburn, realizata de hairstylistul Cristi Pascu. O coafura greu de realizat, tinand cont ca vedeta are parul cret, greu de disciplinat.

Scrie un comentariu