News

Carmen Bruma s-a luat la tranta cu autoritatile dupa ce i-a fost ridicata masina din fata blocului! Si a castigat!

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma a castigat lupta impotriva Consiliului Local al sectorului 6 dupa ce i-a fost ridicata, ilegal, masina din fata blocului. Vedeta le recomanda astfel celor care trec prin aceasta experienta sa foloseasca acest precedent pentru a se lua in piept cu autoritatile.

carmen-bruma-masina

Carmen Bruma nu a stat cu mainile in san dupa ce masina ei a fost ridicata din fata blocului si a apelat la justitie, atacand actiunea autoritatilor locale. Dupa cateva luni de analiza a dosarului, vedeta a castigat lupta iar acum le recomanda celor care trec prin aceasta experienta sa procedeze la fel folosind cazul ei drept precedent.

Mai exact, Carmen a constatat anul trecut ca masina ei, parcata in fata blocului, a fost ridicata de autoritati.

”Nu exista locuri de parcare amenajate, pe care sa le cumperi (pe o raza de 1 km), iar daca vii acasa dupa ora 18.00, te gandesti serios cum sa bagi masina in lift, ca alta solutie n-ai… Astazi mi s-a ridicat masina din fata blocului dintr-un motiv aberant, nedrept, ilegal. Mi-am recuperat-o zgariata, iar distractia m-a costat 7 milioane. Stiu ca ati fost multi in situatia mea… si veti mai fi, daca nu facem ceva”, se plangea ea atunci.

Vedeta a depus o plangere si, dupa cateva luni de asteptare, a primit raspunsul favorabil: ”Va amintiti cand ma plangeam anul trecut ca mi-a fost ridicata ilegal masina din fata blocului in care locuiesc (sect.6) ? Am primit ieri o veste buna, care poate fi invocata ca precedent de cei care vor sa procedeze la fel ca mine.

Pe scurt, am atacat in contencios administrativ hotararea Consiliului Local sect 6 de a ridica masinile, iar Tribunalul Bucuresti mi-a raspuns: „….admite exceptia de nelegalitate invocate de reclamanta. Constata nelegalitatea prevederilor art. 2 din HCLS 6 nr. 4/2010” . Victorieeeeee!”, a marturisit ea.

Scrie un comentariu