Stiri Interne

Carmen Bruma a pozat in lenjerie intima pentru revista mireselor

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce a purtat rochia de mireasa intr-un pictorial pentru o revista dedicata mireselor, anul trecut, Carmen Bruma apare in editia de anul acesta a publicatiei in lenjerie intima. Iata ce declara!

Carmen Bruma a pozat in lenjerie intima pentru revista mireselor

Carmen Bruma tinteste publicul viitoarelor mirese prin proiectele pe care le deruleaza.

Anul trecut a pozat in rochie de mireasa pentru o publicatie dedicata femeilor care se pregatesc de nunta si a lansat un program de slabit care le ajuta pe acestea sa ajunga la silueta dorita inaintea marelui eveniment.

Anul acesta, cu putin inaintea targului de nunti, Carmen Bruma impresioneaza publicul cu un nou pictorial. De aceasta data, mai indraznet. A renuntat la rochia de mireasa si a pozat in lenjerie intima.

Carmen Bruma invata miresele cum sa arate perfect in ziua cea mare

„A fost o experienta foarte placuta si reusita din punctul meu de vedere, asa cum este orice sedinta foto pe care o faci cu o echipa profesionista, cu care stabilesti de la bun inceput un concept si niste limite. Acest pictorial este un preambul al urmatorului meu program care sper ca va fi lansat in primavara si care se adreseaza femeilor ce vor sa arate bine si atunci cand isi dau rochia jos si se imbraca in costum de baie sau lenjerie intima”, a declarat vedeta pentru Ghidul Miresei.

Scrie un comentariu