Stiri Interne Video

Carla’s Dreams lanseaza „Sub Pielea Mea”

Scris de Christian Stan

Carla’s Dreams revin cu un nou single, asteptat cu sufletul la gura de fanii artistilor din Romania si Republica Moldova. Piesa se numeste “Sub pielea mea” si a fost compusa de cei de la Carla’s Dreams, produsa de Alex Cotoi si lansata impreuna cu Global Record

carlas dreams

Carla’s Dreams lanseaza piesa „Sub Pielea Mea”

Videoclipul a fost filmat in Chisinau, regizat de Roman Burlaca de la BR Films si DoP George Secrieru, aceeasi echipa creativa alaturi de care Carla’s Dreams au lucrat pentru videoclipul single-ului anterior “Te rog”.

„Am incercat sa gasim mijlocul nostru de aur intre erotismul aparut din instincte si cel creat artistic. Fiecare persoana, baiat sau fata, barbat sau femeie are „etajul” la care se poate deschide in felul in care se deschide doar in fata sa insasi. Clipul este despre asta, de fapt.”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Imaginile surprinse in videoclip sunt puternice, indraznete, poate usor controversate, dar deloc neobisnuite pentru stilul in care artistii moldoveni si-au obisnuit publicul.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi” (35 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor moldoveni cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania.

In plus, tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 30 de milioane de vizualizari. In plus, cel mai recent single al lor “Te rog” a fost viral pe Internet, imediat ce s-a lansat si este in prezent difuzat constant pe radio si TV, cu aproape 18 milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova si pregatesc lansarea celui de-al doilea album in acest an.

Scrie un comentariu