Stiri Interne Video

Carla’s Dreams si Delia doboara record dupa record in Romania! VIDEO

Scris de Administrator

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale de peste Prut, a inceput sa doboare, impreuna cu Delia, record dupa record in Romania! Iata cum este posibil acest lucru!

carlas-dreams-delia

Cum ne noi”, prima colaborare dintre Delia si Carla’s Dreams, piesa compusa de grupul de tineri talentati din Republica Moldova, a stabilit un record: 10 milioane de vizualizari in prima luna, iar in prezent a depasit 21 de milioane de vizualizari.

“Da, mama”, cel mai recent single al Deliei, compus de Carla’s Dreams, a depasit la randul sau 10 milioane de vizualizari in mai putin de o luna de la lansare, ceea ce reprezinta un nou record pentru o piesa din Romania.

Pe langa aceste doua reusite, Carla’s Dreams s-a impus in Romania prin colaborarea cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I”, care a fost primita extraordinar de publicul din tara, fiind locul 1 saptamani la rand.

De asemenea, a urmat “Lumea ta”, o super colaborare cu Loredana Groza, o alta artista de top a Romaniei.

Nu in ultimul rand, vara trecuta, Carla’s Dreams a mai lansat o piesa cu INNA, Antonia si Dara, o tanara artista din Republica Moldova – “Fie ce-o fi”.

Carla’s Dreams au sustinut o serie de concerte in Romania, au fost prezenti, de asemenea, in deschiderea concertului lui Robbie Williams alaturi de Delia.

carlas-dreams4

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams.

carlas-dreams

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe.

Scrie un comentariu