Stiri externe

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Scris de Ana Kozma

Desi au un numar impresionant de 11 milioane de urmaritori pe contul lor oficial de Instagram, Meghan Markle si Printul Harry urmaresc la randul lor un singur cont! Iata care este acesta!

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Contul oficial de Instagram al Printului Harry si al lui Meghan Markle, Sussex Royal, este urmarit de 11 milioane de oameni de pe intreg mapamondul. Daca ne uitam insa la numarul de conturi pe care ei le urmaresc la randul lor, acesta se reduce la… 1!

Este vorba despre Good News Movement, ce ii apartine junalistei de origine spaniola Michelle Figueroa. Aceasta spune ca a fost placut surprinsa sa afle, in timpul unei vacante pe care a petrecut-o in Puerto Rico, ca Ducele si Ducesa i-au dat follow pe Instagram.

Printul Harry si Meghan Markle si-au propus ca in 2020 sa urmareasca, in fiecare luna, cate un singur cont de Instagram care li se pare ca poate influenta lumea in mod pozitiv. Iar la inceput de an, se pare ca Good News Movement li se pare cel mai inspirational dintre toate.

“In 2020 vom continua traditia de a scoate in evidenta conturi care inspira si care ne reamintesc de binele ce se intampla in lume. De aceasta data insa, ne vom focusa pe un singur cont in fiecare luna. Pentru ianuarie, am ales sa punem in lumina @goodnews_movement. Aceasta jurnalista celebreaza actele de bunatate si stirile pozitive in comunitatea noastra globala. Speram sa va aduca bucurie”, au scris Harry si Meghan pe reteaua de socializare.

Si alte celebritati urmaresc contul de Instagram al lui Michelle Figueroa. Printre acestea, se numara Kristen Bell, Jennifer Garner sau Katie Couric. Imediat dupa ce a inceput sa fie urmarita de contul Sussex Royal, pagina ei a crescut de la 185.000 la 329 de mii de urmaritori.

Pagina Good News Movement a fost lansata anul trecut, atunci cand jurnalista era acasa, bolnava de gripa si infectie la ureche. I-a venit ideea de a lansa aceasta pagina, care impartaseste lumii stiri pozitive atat in engleza, cat si in spaniola.

“Meghan Markle a distrus familia regala!” Iata ce declara tatal vedetei!

Scrie un comentariu