Stiri externe

Care e mama, care e fiica? Asemanare izbitoare!

Scris de Ana Kozma

Exista o asemanare absolut izbitoare intre Reese Witherspoon si fiica ei in varsta de 19 ani, Ava Phillippe. Cele doua si-au facut recent aparitia impreuna la un eveniment si toti cei prezenti s-au intrebat instant: care e mama, care e fiica?

Care e mama, care e fiica? Asemanare izbitoare!

Au trecut deja de cateva luni de cand Reese Witherspoon nu mai fusese vazuta pe covorul rosu alaturi de fiica ei in varsta de 19 ani, Ava Phillippe. Asta deoarece tanara a fost plecata la facultate. Acum insa, ca a intrat in vacanta, Ava si-a insotit mama la premiera sezonului doi ai serialului „Big Little Lies”, eveniment ce s-a desfasurat zilele trecute in New York.

Reese Witherspoon si fiica ei au pozat impreuna pe covorul rosu, iar toti cei prezenti la eveniment au ramas cu gura cascata vazand asemanarea izbitoare dintre cele doua. Privindu-le, nu-ti ramane decat sa te intrebi: care e mama, care e fiica?

Reese Witherspoon si Ava Phillippe sunt extrem de apropiate. Nu doar mama si fiica, ci si cele mai bune prietene. Apar adesea impreuna fie la evenimente, fie in postarile de pe retelele de socializare.

Fiica lui Reese Witherspoon zici ca este sora geamana a actritei

Ava Phillippe a mostenit fara doar si poate frumusetea mamei sale, dar si zambetul inconfundabil si fermecator al acesteia.

 

View this post on Instagram

 

Had such a wonderful time last night supporting my lovely mama and seeing all the amazing projects coming from these visionary innovators!✨

A post shared by Ava (@avaphillippe) on

Scrie un comentariu