Stiri externe

Care din surorile Kardashian-Jenner este cea mai bogata?

Scris de Administrator

Clanul Kardashian-Jenner a devenit cea mai cunoscuta familie din lumea showbizului. Insa, atat cele cinci surori, cat si ambitioasa lor mama, nu au obtinut doar faima, ci si sute de milioane in conturi. Iata care este cea mai bogata dintre ele.

Care din surorile Kardashian-Jenner este cea mai bogata?

1.Kylie Jenner

Sigur nu v-ati fi asteptat la asta! Kylie, cea mai mica dintre surori, a devansat-o pe Kim, devenind cea mai bogata membra a familiei. La doar 20 de ani, are o avere estimata la 278 de milioane de lire sterline. Majoritatea banilor vin din imperiul ei de produse cosmetice Kylie Cosmetics. Analistii economici prognozeaza ca in ritmul asta, ea va ajunge miliardara pana in 2022.

2.Kim Kardashian West

Kim este cea care a adus intreaga familie in lumina reflectoarelor. A devenit cunoscuta in 2007, in urma sex tape-ului cu fostul iubit, Ray J. Principala ei sursa de venit se pare ca este jocul pe care l-a lansat in 2014, Kim Kardashian: Hollywood. De la lansare, aplicatia a fost downloadata de 45 de milioane de ori si a generat incasari de 123 milioane £. Kim mai castiga bani si din linia ei de produse de make-up si din reality-show-ul Keeping up with the Kardashians. Anul asta, se pare ca intreaga ei avere a ajuns la 127 milioane £.

3.Kendall Jenner

Supermodelul se afla pe locul 3 in topul averilor. Numai anul trecut, ea a castigat 12 milioane £ din prezentari, dar si din reclame pentru branduri internationale precum Pepsi sau Adidas.

feel me #ARKYN #createdwithadidas #adidasAmbassador @adidasOriginals

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

4.Khloe Kardashian

In varsta de 32 de ani, Khloe castiga cei mai multi bani din linia ei vestimentara, Good America. La fel ca si surorile ei, are venituri din promovarea anumitor produse, dar si din cartile pe care le-a scris. Se pare ca averea ei ar fi 30 milioane £.

Au primit milioane de dolari sa fie imaginea acestor branduri

5.Kourtney Kardashian

Cu 26 de milioane £, Kourtney este considerata cea mai “saraca” membra a familiei. Principalul motiv este ca, avand trei copii, ea are cel mai putin timp pentru afaceri sau proiecte.

v ❤️day

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Scrie un comentariu