Stiri Interne

Care a fost cea mai grea transformare pentru Serban Copot la “Te cunosc de undeva”

Scris de Alexandru Manea

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, a trecut prin multe transformari radicale in cadrul editiilor din acest an ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

serban-copot-red-hot-chili-peppers

Serban Copot a trebuit sa imite nume celebre din industria muzicii, apartinand diverselor stiluri muzicale, de la Tarkan, Bryan Adams, Robbie Williams, Jim Morrison sau Uddi, pana la Corina Chiriac si Laura Lavric.

Insa nu rolurile de travesti au fost cele mai dificile pentru el, ci, surprinzator, momentele in care a trebuit sa intre in pielea idolilor lui din sfera muzicii rock.

serban-copot

„La inceput consideram travestiurile ca fiind cele mai grele, dar cred ca cel mai greu este sa te imbraci in hainele idolilor tai. Metallica, Red Hot Chilli Peppers mi-au pus probleme mult mai mari decat mi-am imaginat. Am avut emotii foarte mari in timpul momentelor cu aceste trupe, dar cred ca am facut fata cu brio pana la urma.

Serban-copot-uddi

Serban Copot imitandu-l pe Uddiserban-copot-metallica

Ca si membru al trupei Metallicaserban-copot-laura-lavric

Imitand-o pe Laura Lavric
serban-copot-jim-morrison

In pielea lui Jim Morrison (The Doors)serban-copot-corina-chiriac

Imitand-o pe Corina Chiriac

Te Cunosc de Undeva este o provocare multipla, unde se impleteste actoria cu cantatul si cu coregrafia intr-un singur moment. Fiecare personaj necesita documentare intensa pentru ca produsul final sa fie credibil. E munca multa, dar este foarte frumos”, declara Serban Copot.
Scrie un comentariu