Stiri externe

Cardi B vs Nicki Minaj – batalia rappului feminin

Scris de Administrator

Rivalitatea dintre cele doua rapperite este unul dintre subiectele preferate ale jurnalistilor de monden. Insa este adevarat ca Nicki si Cardi se urasc sau sunt doar speculatii venite din partea presei?

Cardi B vs Nicki Minaj – batalia rappului feminin

Oficial, Nicki Minaj si Cardi B se sustin, se plac si neaga toate zvonurile cum ca ar fi dusmance. Insa, ziaristii si oamenii din online, care le urmaresc pe cele doua, gasesc tot felul de indicii despre cum ele s-ar ataca in diferite imprejurari.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute astfel de episoade, dar si explicatiile celor doua artiste.

Mai 2017 – Nicki il pomeneste pe iubitul lui Cardi intr-un cantec

In melodia “Swish Swish”, a lui Nicki si Katy Perry, rapperita face un joc de cuvinte, folosind numele logodnicului lui Cardi, Offset.

“My life is a movie, I’m never off set/ Me and my amigos (nu, not Offset)” – “Viata mea este un film, nu ma opresc niciodata/Eu si prietenii mei (Nu, nu Offset)”.

Mai 2017 – Cardi vorbeste intr-un live pe Instagram despre “idoli care devin rivali”

Se pare ca replica la versurile lui Nicki a venit intr-unul din liveurile de pe Instagram ale lui Cardi. Ea spunea ca era mai bine cand era in Bronx, ca atunci cand avea o problema cu cineva il putea pocni direct in fata. Dar acum ca este in industria muzicala trebuie sa stea sa asiste cum oamenii o barfesc, sa nu spuna nimic. Ea incheie prin “asta imi rupe inima in doua. Pentru ca oamenii, idolii tai, iti devin rivali”. Toata lumea a interpretat ca ea se refera la Nicki Minaj, care este de mai mult timp in lumea muzicii si pe care Cardi o admira.

Iulie 2017 – Nicki danseaza pe “Bodak Yellow”

Intr-un club din Miami, Nicki a fost filmata dansand pe primul hit al lui Cardi, “Bodak Yellow”. In timp ce multi au spus ca este un semn de sustinere, altii au interpretat negativ faptul ca ea nu parea totusi foarte entuziasmata si nu recita versurile in timp ce dansa.

August 2017 – Atac subliminal al lui Minaj in versurile melodiei “No flag”

Unul dintre colaboratorii lui Nicki la acest cantec, London, spune ca a incurajat-o sa se ia de dusmanii ei in versuri. Iar unul dintre versuri este “tarfa mica, aud ca aceste case de productie incearca sa lanseze o noua eu/ tot ce primesti este datorita mie”. Melodia a aparut la cateva luni dupa ce Cardi semnase cu casa de productie Atlantic Records. Bineinteles, Minaj a negat toate zvonurile intr-un tweet.

August 2017 – Cardi se adreseaza unei anonime intr-un concert

Rapperita s-a oprit in mijlocul showului din New York si a facut declaratii controversate. “Nu m-a placut niciodata si acum, brusc, vrea sa devenim prietene. Nu, bitch. Inca nu te plac, bitch”, a spus ea, pe scena. Presa a speculat atunci ca ea ii trimite, astfel, un mesaj subtil lui Nicki. Insa, nici de data asta nu a confirmat.

#PressPlay Wonder who #CardiB is talking about? 👀

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Cardi B, gravida in rochie de 9000 de dolari

Septembrie 2017 – Nicki o felicita pe Cardi B

Nu stim cat de sincer, insa, intr-un tweet, Nicki a felicitat-o pe rivala sa pentru ca hitul ei, “Bodak Yellow” a ajuns numarul unu in topul Billboard 100. Cardi i-a multumit si ea, tot printr-un tweet.

Probabil adevarul despre sentimentele pe care le au cele doua rapperite una fata de alta, insa, noi vom continua sa le urmarim si sa ne bucuram de muzica lor. Si sa interpretam, fireste, fiecare vers.

 

 

 

Scrie un comentariu