Stiri externe Style Judgement

Cardi B, ținutele cu care a șocat la American Music Awards 2021

Scris de Ana Kozma

Cardi B, ținutele cu care a șocat la American Music Awards 2021! Artista a fost vedeta incontestabilă a ediției de anul acesta a galei pe care a și prezentat-o în premieră. A atras toate privirile cu 8 outfit-uri spectaculoase purtate pe parcursul serii.

Cardi B, ținutele cu care a șocat la American Music Awards 2021

Cardi B a prezentat ediția din acest an a galei American Music Awards. Evenimentul s-a desfășurat duminică seară la Microsoft Theatre din Los Angeles. Artista a reușit să surprindă pe tot pacursul serii cu 8 outfit-uri special gândite pentru ea de case de modă celebre.

Cardi B a purtat ținute couture în stilul excentric care o caracterizează. Cel care a ajutat-o să aleagă cele mai bune variante este stilistul ei, Kollin Carter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Artista și-a început parada pe red carpet. A purtat o rochie neagră semnată Schiaparelli și o mască de aur care i-a acoperit complet chipul. A adăugat o pereche de cercei supradimensionați și unghii lungi, aurii, pe deasupra mănușilor negre. De departe, punctul de atracție al rochiei a fost voalul din dantelă neagră, poziționat diferit de cum sunt voalurile în mod normal.

În prima parte a galei, Cardi B a purtat o rochie neagră din catifea și un accesoriu spectaculos pe cap. Acesta face parte din cea mai recentă colecție couture semnată Alexandre Vauthier.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Mai târziu, artista a urcat pe scenă pentru a primi premiul la categoria Favorite Hip-Hop Song. A purtat de această dată o rochie Jean Paul Gaultier. O creație unică, special realizată pentru ea și inspirată de colecția haute couture de toamnă 2019 a casei de modă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Sin nou Schiaparelli, de această dată un sacou din jeans cu detalii aurii specifice brand-ului.

La finalul evenimentului, Cardi B a afișat o rochie albă cu tăieturi îndrăznețe și o glugă cu cristale. Ambele creații ale designerului britanic Miss Sohee.

Cine este vedeta cu mască de aur pe covorul roșu American Music Awards

Scrie un comentariu