Stiri externe

Cardi B si Offset s-au despartit. Afla adevaratul motiv

Scris de Iancu Iulia

Cardi B si Offest erau unul dintre cele mai iubite cupluri ale acestui an, insa artista a marturisit intr-un video pe Instagram ca cei doi s-au despartit. Iata care este adevaratul motiv.

In videoul postat pe Instagram, Cardi B sustine ca relatia ei cu Offset a fost una frumoasa, insa de ceva timp nu mai functiona. Asa ca au decis sa se desparta. Ea sustine ca iubirea lor s-a consumat, ca el ocupa si va ocupa mereu un loc important in viata sa si ca il va iubi mereu pentru ca este tatal copilului sau, insa lucrurile dintre ei nu aveau cum sa se rezolve.

La numai cateva ore dupa ce Cardi B a vorbit despre departirea lor, o informatie bomba a explodat. In mediul online s-au scurs imagini care contineau mesaje trimise intre Offset si o alta femeie, dezvaluind adevaratul motiv al rupturii dintre cei doi artisti.

Desi Cardi B sustinea in videoul sau ca s-au despartit pentru ca nu lucrurile nu se mai aranjau intre ei, din mesajele scurse pe internet, se pare ca Offset isi dorea sa aranjeze un thresome fara sotia sa.

Din schimbul de mesaje dintre Offset si rapperita Cuban Doll se intelege ca acesta ii cerea sa organizeze un thresome cu ea si cu inca o femeie pe nume Summer Bunni, in timp ce Cardi B era ocupata cu un concert.

Mesajele sugereaza ca Offest voia sa le aduca cu avionul pe cele doua femei in Atlanta si sa se intalneasca acolo cu ele. Pe langa aceasta imagine cu mesajele, pe internet mai circula si o poza care sugereaza o conversatie pe FaceTime dintre Offset si Cuban Doll.

Toate aceste informatii s-au scurs pe internet cu “ajutorul” unui fost asociat al rapperitei Cuban Doll, cu care aceasta intrerupsese colaborarea.

Conform mesajelor dintre Offset si Cuban Doll, discutia a avut loc in iunie 2018, cu doar cateva saptamani inainte sa se nasca fetia lui si a lui Cardi B, Kulture.

Nu stim sigur daca aceste informatii scurse pe internet sau zvonurile repetate despre infidelitatile lui Offset au stat in spatele deciziei de a pune punct casatoriei dintre cei doi, insa multi fani de pe social media considera ca, cel mai probabil, acestea au cauzat ruptura.

Si in trecut, au mai aparut discutii despre faptul ca Offset ar insela-o pe Cardi B. Ba mai mult, artista a atins acest subiect in public, in timpul unui concert, cand a spus publicului ca “il anunt pe un barbat de culoare ca daca mai greseste inca o data, isi va pierde sotia”.

Cel mai probabil, cei doi vor divorta in urmatoarele luni, dar vor continua sa o creasca pe Kulture impreuna.

Scrie un comentariu