Stiri externe

Cardi B divorțează de Offset. Au o fetiță de 3 ani…

Scris de Ana Kozma

Șoc în lumea mondenă internațională. Cardi B divorțează cu scandal de rapperul Offset, după 3 ani de mariaj. Infidelitatea repetată pare să fie motivul rupturii dintre cei doi.

Șoc! Cardi B divorțează de rapperul Offset. Infidelitatea repetată, motivul scandalului!

Cardi B divorțează de rapperul Offset după un mariaj de 3 ani. Celebra artista a intentat deja actele de divorț săptămâna aceasta la o judecătorie din Georgia.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în anul 2017. Au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani, Kulture.

În cererea de divorț, Cardi B cere custodia micuței Kulture. De asemenea, a solicitat și pensie alimentară. Suma nu a fost însă făcută publică. Tot în documente stă scris că nu există nicio cale de împăcare între cei doi. Relația este descrisă ca fiind „ruptă definitiv”.

Cardi B a castigat o avere si si-a cumparat palat de 6 milioane de dolari

Totuși, s-ar părea că artista își dorește un divorț liniștit, pe cale amiabilă. Speră să ajungă la o înțelegere cu încă soțul ei, iar lucrurile să nu degenereze într-un proces complicat.

Conform presei internaționale, averea lui Cardi B se ridică la 24 de milioane de dolari. Nici rapperul Offset nu stă mai rău la acest capitol. Are o avere estimată la 26 de milioane de dolari.

Se pare că motivul rupturii sunt infidelitățile repetate ale lui Offset.

„Offset a cam înșelat-o tot timpul. Cardi B s-a făcut că nu vede din cauza copilului. De asemenea, n-a vrut să se facă de râs în fața oamenilor. Dar i-a ajus!”, a declarat un apropiat la celor doi pentru revista People.

Cardi B l-a acuzat pe soțul ei de infidelitate în anul 2018, la 5 luni după venirea pe lume a fetiței lor. Offset i-a cerut atunci scuze public, rugând-o să-i mai dea o șansă.

Se zvonește însă că aceea nu ar fi fost nici pe departe prima infidelitate a rappperului. În 2017, acesta ar fi fost protagonistul unei filmări scandaloase cu o altă femeie.

Cardi B și Offset și-au regăsit însă de fiecare dată drumul înapoi unul spre celălalt. Așa că s-au împăcat în anul 2019.

Actele de divorț arată că cei doi locuiesc separat deja de mai multă vreme. Cardi B a cerut și ca Offset să acopere toate cheltuielile d ejudecată din timpul procesului de divorț. Nu au contract prenupțial, iar artista solicită ca toate bunurile dobândite în timpul mariajului să se împartă. Bineînțeles, la fel și datoriile dobândite în aceeași perioadă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yea it’s 94 degrees where I’m at ,I’m still finna wear this jacket

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib) pe

Scrie un comentariu