Stiri externe

Cardi B, acuzata de agresiune si punere in pericol

Scris de Iancu Iulia

Cardi B este acuzata de politia din New York pentru asalt si punere in pericol.

Cardi B a fost fotografiata cand a parasit sectia de politie Flushing, din Queens, dupa ce s-a predat politistilor. Ea a luat parte la o bataie dintr-un club de striptease si i s-au adus doua capete de acuzare: asalt si punere in pericol. Un politist de la NYPD a confirmat aceasta situatie publicatiilor Us Weekly si USA Today.

Diva de New York le-a zambit paparazziilor care o asteptau la iesirea din cladirea politiei.

Un oficial NYPD a mai declarat pentru Us Weekly ca acea bataie a avut loc pe data de 29 august, in clubul Angels Strip, in jurul orei 3 dimineata. Atunci doua femei au fost atacate cu scaune, sticle si alte obiecte.

Conform publicatiei TMZ, cele doua femei care au fost atacate sunt surori. Jade si Baddie Gi lucrau in barul acelui club, iar mai multe surse apropiate lor au declarat ca artista Cardi B era extrem de geloasa. Ea credea ca sotul sau Offset a intretinut relatii sexuale cu Jade. Aceleasi surse spun despre Cardi B ca ea a cerut grupului, care o insotea in acea noapte in club, sa le atace pe cele doua surori.

Cardi nu a fost arestata, insa aczatiile au fost luate in serios, iar problema va fi discutata in instanta. Cardi B va fi asteptata in fata judecatorului pe data de 29 octombrie ca sa raspunda la intrebarile care ii vor fi adresate.

Scrie un comentariu