ADPM Beauty

Cum sa ai si tu un ten radiant ca al Carei Delevingne

Scris de Administrator

In ciuda faptului ca modelele nu duc intocmai o viata foarte organizata, iar la capitolul ore de somn sunt mai mereu in urma, Cara Delevingne se mandreste cu un ten de portelan. Secretul ei? Un tratament facial revolutionar!

cara-delevingne-micropen

Fie ca paseste gratioasa pe catwalk sau se dezlantuie in fata aparatului de fotografiat, este perfect vizibil faptul ca frumoasa Cara Delevingne se simte foarte bine in propria-i piele si nu se teme deloc sa apara in public fara niciun strop de machiaj.

Insa viata haotica de model, party-urile nebune si repetatele nopti nedormite trebuie sa-si puna cumva amprenta asupra tenului ei.

cara-delevingne-micropen1

Secretul perfectiunii sale consta intr-un tratament revolutionar ce costa 180 de lire sterline si o ajuta sa isi pastreze mereu tenul stralucitor si fresh, dupa cum inforneaza DailyMail.

Cara Delevingne (21 de ani) este un adevarat fan al tratamentului 111 SKIN Micropen Facials. Acesta se realizeaza in trei etape.

cara-delevingne-micropen2

Prima oara, fata ii este curatata si masata cu ajutorul produselor intensive 111SKIN.

Urmeaza apoi etapa cea mai importanta, aceea care fce ca tenul supermodelului sa radieze de-a dreptul. Stralucirea de revista este obtinuta cu ajutorul Dermapen, un dispozitiv electric cu multe ace fine, menit sa combata pigmentarea, ridurile fine, porii deschisi si tonurile inegale ale pielii.

cara-delevingne-micropen3

Aparatul revolutionar in forma de stilou lucreaza impreuna cu sistemul natural de regenerare a pielii si se poate folosi chiar si in cele mai sensibile zone ale fetei, fara ca „pacientul” sa simta vreo durere.

Dupa ce aceasta etapa este incheiata, urmeaza aplicarea mastii 111SKIN Bio Cellulose. Aceasta calmeaza si hidrateaza tenul, in vreme ce gatul si umerii ii sunt rasfatati cu un masaj.

Unul dintre beneficiile acestui tratament este ca rapeste doar o ora din timpul atat de pretios, astfel incat starurile si in general femeile foarte ocupate adora sa apeleze la el.

Scrie un comentariu