Stiri externe Style Radar

Cara Delevingne, designer pentru DKNY! Va creea o colectie capsula!

Scris de Administrator

Modelul Cara Delevingne demonstreaza ca nu este doar o fata frumoasa cu sprancene groase si indraznete! Saptamana trecuta, englezoiaca in varsta de 23 de ani a debutat ca actrita in serialul TV Timeless, a aparut in Campania Globala de toamna-iarna 2014 a casei de moda Burberry si a anuntat lansarea unei colectii capsula cu DKNY!

cara-delevingne-dkny

Dupa ce a fost imaginea brand-ului DKNY doi ani la rand, Cara Delevingne a primit provocarea de a creea o colectie capsula pentru linia young Donna Karan New York, ce va contine 15 piese unisex printre care se vor afla tricouri, maiouri, caciuli beanies si jachete bomber din piele.

Burberry brings London to Shanghai - British model and actress Cara Delevingne

“Intotdeauna am fost incurajata sa imi aduc contributia, stilul personal si ideile in aceasta relatie profesionala. DKNY este un brand urban si indraznet, dar care pune accent pe stilul personal!”, a declarat Cara.

mail

Cara are 5,5 milioane de fani pe Instragram, asa ca si-a provocat lista de prieteni cu varsta de peste 18 ani sa participe la un casting virtual. Acestia vor incarca fotografii, folosind hashtag-ul #CaraD4DKNY, iar astfel vor participa la o tombola prin care doi sau trei dintre ei vor poza alaturi de insasi Cara, la New York, in noua campanie ce se va lansa in luna noiembrie a acestui an. Brand-ul DKNY este prezent in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City printr-o selectie atragatoare de haine si accesorii.

Burberry Prorsum Womenswear Autumn_Winter 2014 - Look 3 Burberry brings London to Shanghai - British models Suki Waterhouse and Cara Delevingne at the event Burberry brings London to Shanghai - Suki Waterhouse and Cara Delevingne backstage at the event

In ultimii trei ani, Cara Delevingne, recunoscuta pentru trecerile de la stilul tomboy la cel sexy, ultra-feminin, dar si pentru extravagantele din viata privata a cunoscut un success fulminant. Ea a fost lansata in lumea modei de catre Sarah Doukas, cea care a descoperit-o pe Kate Moss intr-un aeroport, pe vremea cand avea 14 ani. Sarah a remarcat-o pe Cara, in timp ce participa la un show de moda, in cadrul scolii private Bedals ale carei cursuri le urma.

Burberry-Beauty-Lip-Velvet-Cara-Delevingne Burberry Prorsum Womenswear Autumn_Winter 2014 - Look 51

La 20 de ani, Cara a debutat in show-ul Burberry Prorsum, in 2012 a devenit unul dintre Ingerii Victoria’s Secrets, iar in 2013 a castigat titlul de Model al anului, la British Fashion Awards. Totodata, a fost numita imaginea parfumului Body Tender, a avut un rol secundar in filmul “Anna Karennina”, a aparut pe coperta editiei britanice a revistei Vogue a devenit imaginea brand-urilor DKNY si Mulberry-pentru care a creat o colectie capsula de genti, iar de curand a aparut in Campania Globala de toamna-iarna 2014 a casei de moda Burberry.

Cara Delevingne wearing Burberry at Art of the Trench Shanghai event, 29 August 2013 Burberry-Cara Delevingne, Malaika Firth and Tarun Nijjer featuring in theBurberry Autumn_Winter 2014 Campaign (strictly on embargo until Tuesday 10 June 2014)

Scrie un comentariu