News Video

Special ADPM! VIDEO! Starurile care au cantat la show-urile Victoria’s Secret intre 2005-2012!

Scris de Christian Stan

Fiecare prezentare Victoria’s Secret este un spectacol adevarat ce le include pe cele mai frumoase femei din intreaga lume. „Ingerii Victoria’s Secret”, asa cum sunt numite modelele ce defileaza frecvent pentru brandul de lenjerie intima, reprezinta perfectiunea pe catwalk, iar show-urile reunesc de fiecare data si un invitat special din randul celor mai cunoscuti artisti din intreaga lume.

Show-urile Victoria’s Secret sunt comparate in randul pasionatilor de moda cu finala Superbowl, popularitatea de care se bucura fiind uriasa. In Statele Unite, show-ul este difuzat in fiecare an de catre postul de televiziune CBS, iar audienta numara de fiecare data peste 10 milioane de telespectatori.

Mai mult, pe langa frumusetea modelelor si concept, fiecare show are un invitat special ce acompaniaza cu muzica live defilarea celor mai frumoase femei din intreaga lume. Show-urile Victoria’s Secret au loc in fiecare an pe data de 16 noiembrie in diferite locatii din Statele Unite.

Show-ul Victoria’s Secret din noiembrie 2005 s-a bucurat de prezenta pe scena a lui Ricky Martin, care a cantat live piesa „Drop It On Me”. Acesta a aparut pe scena in ultima parte a prezentarii si a facut un show pe cinste alaturi de dansatoarele sale.

In anul 2006 a fost randul lui Justin Timberlake sa cante live pentru frumoasele manechine, acesta interpretand piesa „Sexy Back”. Show-ul s-a desfasurat pe 16 noiembrie 2006 la Kodak Theatre din Los Angeles, California.

In anul 2007, Seal a urcat pe scena pentru a canta o piesa in duet alaturi de sotia sa, Heidi Klum. Heidi se numara si printre „ingerii Victoria’s Secret”, aceasta nefiind lipsita din nicio prezentare a brandului.

In anul 2008 a fost randul lui Usher sa incante audienta, show-ul desfasurandu-se de aceasta data in cadrul hotelului Fontainbleu din Miami, Florida.

Trupa The Black Eyed Peas a urcat pe scena pentru a canta live piesa „Boom Boom Pow”, in show-ul Victoria’s Secret din anul 2009, gazduit de sala de evenimente The Armory din New York City.

In 2010,Katy Perry a cantat un medley care a cuprins cele mai celebre piese ale ei in timpul show-ului de anul trecut, care a avut loc la Lexington Avenue Harmony din New York, pe 10 noiembrie.

adam

nicki-minaj

kanye-west

In anul 2011, pe scena au urcat Adam Levine, frontman-ul trupei Maroon 5, insa si Nicki Minaj, Kaye West si Jay Z.

In anul 2012, Rihanna a fost invitata sa sustina un recital pentru Victoria’s Secret.

Scrie un comentariu