Stiri Interne

Canta acum cu mine. Totul despre noul show de la Pro TV!

Scris de Alexandru Manea

Pro TV va lansa pe 3 martie noul show “Canta acum cu mine”, prezentat de Cabral si unde Loredana joaca un rol foarte important. Iata despre ce este vorba!

Canta acum cu mine. Totul despre noul show de la Pro TV!

Pro TV a inceput anul cu dreptul, multumita succesului de care se bucura productiile Ferma si Romanii au talent. La inceputul lunii martie se va lansa insa un nou proiect, care, cel putin in promo si in varianta internationala, arata spectaculos. Este vorba de “Canta acum cu mine”, un show de divertisment care a fost filmat pe platourile din Varsovia, Polonia. 

Este vorba de un concurs atipic de talente in domeniul muzicii. Concurentii sunt apreciati de un juriu format din 100 de muzicieni, condusi de “Regina” Loredana Groza. Acestia sunt asezati intr-o gradena spectaculoasa, ca un zid imens, de unde fiecare apreciaza actul artistic al concurentilor in propria maniera. 

„Canta acum cu mine e un show surprinzator, vesel. Se rade mult, se canta si mai mult. in emisiune sunt 100 de specialisti din zona muzicala, oameni care stiu sa cantareasca un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e ca nu ne bazam pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurati… Aici avem 100! 100 de pareri, 100 de asteptari, 100 de idei. Sunt greu de multumit, greu de convins, dar si daca reusesti, cei 50.000 de euro sunt ai tai!”, declara Cabral, prezentatorul show-ului.

Loredana, capitanul juratilor, adauga: 

„Canta acum cu mine este un show revolutionar datorita formatului. in acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre gasirea performerului, entertainerului care sa aiba emotie, carisma, voce, talent. Pe scurt, trebuie sa aiba toate ingredientele pe care publicul si le doreste atunci cand cumpara un bilet la un spectacol si vrea sa vada un artist. Cautam artistul complet!”

Printre membrii juriului se afla si fosti participanti la Vocea Romaniei sau Romanii au talent, printre care si Julie Mayaya, Seredinchi, precum si personaje excetrice, travestiti, precum Rusty sau Alexander White, un influencer cunoscut care impresioneaza pe social media cu machiajele excentrice si hainele feminine pe care le poarta. 

This is how I wink :))) #drunkywinkies @cantaacumcumine #cantaacumcumine #cei100

A post shared by Alexander White (@thealexanderwhite) on

Loredana, vacanta in Dubai alaturi de fiica ei. Iata ce noi atractii au vizitat!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu