Stiri externe

Candy Spelling arunca bomba: „Tori nu este falimentara”!

Scris de Christian Stan

Mama lui Tori Spelling, Candy, sustine ca fiica ei „minte poporul cu televizorul” in cadrul reality-show-ului „True Tori” difuzat de postul de televiziune Lifetime. Tori sustine ca este in pragul falimentului si ca abia se descurca cu banii, iar in plus sotul ei a inselat-o de cateva ori fapt ce a cauzat o adevarata criza in relatie.

candy-spelling-tori

Intr-un interviu acordat pentru o emisiune matinala din Statele Unite, Candy Spelling, mama lui Tori Spelling, pretinde ca este indurerata sa-si vada fiica expundandu-si viata privata in cadrul reality-show-ului „True Tori”, care urmareste modul in care actrita din BH90210 si sotul ei, Dean McDermott, incearca sa-si refaca viata dupa un scandal de infidelitate.

Mai mult, Candy Spelling pretinde ca fiica ei minte ca se afla in faliment doar pentru a atrage atentia asupra ei si un pretext pentru noua emisiune. Tori si mama ei, Candy, sunt la cutite dupa ce actrita nu a mostenit nimic din averea colosala de 600 de milioane de dolari a lui Aaron Spelling.

„Nu este adevarat ca este falimentara. Tori o duce foarte bine, face bani din vanzarile de carti, din linia ei de haine si din reality-show-uri. In plus, in cazul unui faliment nu mi-as lasa niciodata copiii sa sufere. Sunt mereu alaturi de ei. Chiar i-am cumparat si o casa in Malibu”, declara Candy.

In paralel, reality-show-ul „True Tori” va difuza saptamana aceasta un nou episod in care Dean si Tori sunt surprinsi plangand in dormitor in timpul unui scandal monstru.  Din pacate pentru Tori, reality-show-ul ei nu este campion la rating fiind urmarit in medie de 1 milion de persoane pe episod.

Scrie un comentariu