Style Radar

Incaltaminte COOL pentru noul sezon! Ce pantofi purtam toamna aceasta

Scris de Administrator

Am pasit deja intr-un nou sezon, iar locul incaltamintei de vara va fi in curand luat de pantofi si sneakersi cool, comozi si perfecti pentru toamna. Iata propunerile brand-ului 100% romanesc CANDRANI pentru luna septembrie!

pantofi-candrani4

Ce pantofi purtam in noul sezon? A venit toamna, iar odata cu ea se apropie cu pasi repezi momentul in care se vor redeschide portile scolilor, liceelor, facultatilor. Ne reinnoim intotdeauna garderoba la inceput de sezon, iar cu totii stim cat de importante sunt accesoriile si incaltamintea pentru un look prin care sa atragem atentia intr-un mod pozitiv.

pantofi-candrani1

Alesi corect, pantofii pot scoate din anonimat orice tinuta sau pot reprezenta pata de culoare de care avem nevoie pentru un outfit cool.

pantofi-candrani2

In primul rand insa, nu trebuie sub nicio forma sa neglijam calitatea pantofilor pe care ii cumparam, intrucat pe langa faptul ca acestia trebuie sa aiba un design frumos si in tendinte, este necesar ca ei sa ne ofere si tot confortul de care avem nevoie.

pantofi-candrani3

Tocmai de aceea, pantofii din piele de cea mai inalta calitate, incaltaminte ce poarta semnatura brand-ului 100% romanesc CANDRANI reprezinta intotdeauna alegerea ideala. Au un design cool si in tendintele sezonului, o gama variata de culori, sunt extrem de confortabili, iar raportul calitate/pret este ideal.

pantofi-candrani7

Pantofii pot fi achizitionati din cele doua magazine CANDRANI din Bucuresti (Mega Mall – etajul 1 si Magheru – langa Biserica Italiana), dar si online, de pe site-ul www.candrani.ro.

pantofi-candrani5

Pentru a merge la sigur si a incepe noul an scolar cu dreptul, alege ca la reintalnirea cu colegii si profesorii sa porti pantofii CANDRANI! Cu siguranta nu vei da gres!

pantofi-candrani6

Scrie un comentariu