News

Cand vedetele au cazut prada tetatiei! S-au iubit cu bodyguarzii lor!

Scris de Administrator

Nu a trecut prea mult timp de cand Rihanna a fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de bodyguard-ul ei. Nu… nu este vorba despre un barbat, ci despre o femeie-bodyguard! Nu ar fi pentru prima oara cand o vedeta s-a implicat intr-o relatie extra-profesionala cu bodyguard-ul sau. Si in viata reala se intampla mai ceva ca in filmul „Bodyguard” din 1992.

Legatura creata intre o celebritate si bodyguard-ul acesteia pare una extrem de puternica. Vedeta trebuie sa aiba in primul rand incredere totala in persoana care o fereste de paparazzi, fani extrem de insistenti si posibile pericole.

Dupa ce petreci atat de mult timp in compania unei persoane careia ii acorzi toata increderea ta… este cat se poate de posibil sa ajungi sa simti ceva mai mult!

Iata cateva vedete despre care cel putin s-a presupus ca ar fi implicate in relatii cu bodyguarzii lor…

Heidi Klum

In septembrie 2012, Heidi Klum a recunoscut faptul ca are o relatie cu bodyguard-ul sau. Martin Kirsten.

Kim Kardashian

Intr-un episod al reality show-ului „Kourtney & Kim Take New York” difuzat in 2011, a fost dezvaluita relatia dintre Kim Kardashian si bodyguard-ul sau de origine australiana, Shengo Deane.

Britney Spears

Britney Spears a avut in 2008 o relatie cu bodyguard-ul ei din vremea aceea, Lee, un fost soldat israelian.

Kate Gosselin

In 2010, s-a zvonit ca ar exista o relatie de iubire intre Kate Gosselin si Steve Neild, bodyguard-ul sau. Vedeta a negat orice informatie legata de o posibila idila.

Amy Winehouse

In anul 2009, Amy Winehouse a avut o relatie cu bodyguard-ul sau, Neville.

„Ma face sa ma simt in siguranta fiindca este mare si puternic”, spunea regretata cantareata despre Neville.

Scarlett Johansson

In iulie 2012, Scarlett Johansson a fost surprinsa de paparazzi alaturi de bodygurad-ul ei pe un iaht luxos in Sicilia. S-a presupus atunci ca cei doi ar avea o relatie…

Scrie un comentariu