Evenimente Stiri Interne

Cand va fi Cerbul de Aur 2019! Au inceput inscrierile!

Scris de Ana Kozma

Incepand de astazi, editia cu numarul 19 a Festivalului International Cerbul de Aur isi asteapta concurentii. Joi, 6 iunie, organizatorii au deschis inscrierile pentru Concursul international de interpretare.

Cand va fi Cerbul de Aur 2019! Au inceput inscrierile!

Evenimentul va avea loc in a doua parte a lunii august, spectacolele urmand sa se desfasoare pe parcursul a trei seri.

Inis Neziri din Albania a castigat Marele Trofeu Cerbul de Aur 2018

Artistii care doresc sa participe la concurs se pot inscrie pana in data de 6 iulie a.c., pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat si Regulamentul Festivalului Concurs.

A inceput Cerbul de Aur! Si arata spectaculos!

La finalul perioadei de inscrieri, juriul selectiei va decide artistii care vor intra in competitie. Dintre acestia, doar 12 concurenti raman in concurs si vor avea sansa de a castiga unul dintre cele patru premii ale Festivalului, in valoare totala de 55 de mii de euro, sau unul dintre premiile speciale.

Cu o traditie de 51 de ani, Festivalul International Cerbul de Aur a devenit cel mai mare festival international de muzica organizat in Romania, iar anul acesta va avea loc la finalul lunii august a.c., in Brasov.

In 2018, televiziunea publica a reluat organizarea Festivalului International Cerbul de Aur dupa o intrerupere de noua ani, reunind pe scena din Piata Sfatului din Brasov nume importante ale industriei muzicale din Romania si din strainatate.

Televiziunea Romana isi respecta promisiunea de a continua organizarea evenimentului, iar pentru editia din acest an, echipa TVR a pregatit un format format inedit, cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

Scrie un comentariu