Stiri Interne

Cand se intoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Scris de Ana Kozma

Daca dupa ce a devenit pentru prima oara mamica, Adela Popescu a revenit destul de repede pe micul ecran, iata ca acum, dupa cea de-a doua nastere, nu se mai grabeste. Cand se intoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Cand se intoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Adela Popescu a devenit pentru a doua oara mamica la inceputul lunii decembrie, iar in prezent se afla in concediul de crestere copil, perioada de care isi doreste sa se mai bucure pana se va intoarce pe micul ecran.

Invitata in cadrul emisiunii “E OK! Sa fii vedeta” pe care Dana Savuica o prezinta pe pagina de Facebook OK! Magazine, Adela Popescu a dezvaluit ca va reveni, alaturi de Cove, la carma emisiunii Vorbeste Lumea, cel mai probabil din toamna.

Nu isi mai aminteste nimeni ca Adela Popescu si Elena Gheorghe cantau in aceeasi trupa

Vedeta a intrat in concediu cu aproximativ o luna inainte de a-l aduce pe lume pe micutul Andrei, astfel incat perioada ei de lipsa de pe micul ecran va fi de aproape 1 an.

Adela Popescu se muta in casa noua

Nu s-a intamplat la fel si prima oara cand Adela Popescu a devenit mamica, in 2016, atunci hotarand sa se intoarca la Vorbeste Lumea cam la 3 luni dupa nastere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Înainte să nasc mi-am dorit să facem ceva modificări în casă. Să o facem mai frumoasă, mai caldă. Să devină în amintirea copiilor mei drept cea mai frumoasa casă parintească în care au trăit. Așa cum îmi amintesc și eu de cea din Susani sau de sala de clasă în care mi-am petrecut ani din viață. Cei mai frumoși. Felicit inițiativa P&G și Penny Market – O sală de clasă ca acasă – de a susține învățământul prin renovarea unei săli de clasă, astfel transformând-o în mediul perfect de învățare. Puteți să vă implicați și voi cumpărând oricare dintre produsele P&G – Always, Lenor, Pampers, Fairy, Ariel, Head&Shoulders, Pantene, Oral B, Old Spice, Mr Proper, Gillette din magazinele Penny Market.

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Scrie un comentariu