Stiri Interne

Cand se insoara Dani Otil

Scris de Alexandru Manea

Dupa relatia mediatizata cu Mihaela Radulescu, Dani Otil nu a mai iesit la rampa cu o noua idila. Cel putin, oficial, este inca singur, insa vorbeste deschis despre cand ar putea sa se insoare si cum vede el partenera ideala.

dani-otil

Dani Otil si Mihaela Radulescu au trait o poveste de dragoste greu incercata intre anii 2008 si 2014, desi, in mare parte a timpului, fosta prezentatoare de la Antena 1 locuia in Monte Carlo, alaturi de fiul ei, Ayan, iar Otil in Romania, legat de serviciul sau de la Antena 1.

De la despartirea celor doi din 2014, nu s-a auzit de vreo noua idila a lui Dani Otil. In schimb, Mihaela Radulescu se declara cea mai fericita femeie in bratele noului sau iubit, sportivul austriac Felix Baumgartner.

mihaela-radulescu-dani-otil1

Dani Otil nu exclude insa posibilitatea sa se insoare in viitorul apropiat, in conditiile in care nu a reusit sa o duca pe Mihaela Radulescu la altar si nici sa aiba un copil cu aceasta in cei sase ani de relatie. ” Sunt singur acum, dar nu asta conteaza. Normal ca la un moment dat o sa ma si insor. Partenera mea nu o aleg pentru a-mi face treburile in casa. Marile carti de dragoste nu sunt cele in care dai cu matura intr-o relatie”, a declarat Dani Otil pentru Libertatea.

Scrie un comentariu