Stiri Interne

Când începe Survivor la Kanal D

Scris de Ana Kozma

Cel de-al doilea sezon al competiției Survivor România începe chiar sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, pe Kanal D. Iată cine sunt concurenții și noul prezentator al show-ului.

Când începe Survivor la Kanal D

Cel de-al doilea sezon Survivor România începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Evolutia concurenților de-a lungul desfășurării competiției va fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România. Cu o experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional. A trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV.

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, program ce a fost și premiat de CNA în 2015. De asemenea, a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor șef al Penny FM, iar de ceva vreme locuiește la Viena.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Alexandra Stan și Amna merg la Survivor. Ce vedete masculine se alătură!

Scrie un comentariu