Stiri Interne

Cand incepe Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D

Scris de Ana Kozma

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! Noul sezon va debuta la Kanal D pe data de 22 ianuarie. Emisiunea va putea fi urmarita 4 zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, iar Galele vor fi fifuzate sambata de la ora 23:00.

Cand incepe Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D

Cel mai urmarit show de fashion din Romania, devenit un adevărat fenomen generator de comunitati intregi de fani in online, revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu surprize uriase, sub numele de “Bravo, ai stil! Celebrities”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil) pe

Noul sezon al emisiunii incepe la Kanal D miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, si va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de miercuri pana sambata. Serile de Gala vor fi difuzate in fiecare sambata, de la ora 23:00. In serile de sambata, telespectatorii vor afla cine se afla in topul preferintelor si cine paraseste competitia stilului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil) pe

Cele noua concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirila, Calina Dumitrescu, Raluca Tanase, Maria Ilioiu si Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar ai cei trei jurati magnifici, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, sunt gata pentru intalnirea cu telespectatorii. In decorul spectaculos, invadat de lumina reflectoarelor, cele noua aspirante la marele titlu vor defila in fata juratilor si a telespectatorilor pentru a-si demonstra veleitatile stilistice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil) pe

“Suntem o adevarata echipa, o familie, aici la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Am inceput filmarile pentru emisiune, asa ca trebuie sa va marturisesc ca de abia astept sa le vedeti evoluand pe podium pe cele noua concurente. De abia astept reintalnirea cu telespectatorii, cel de-al saselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregatite ca niciodata, iar pretentiile juratilor sunt cu atat mai mari cu cat aceste tinere au deja exercitiul notorietatii si al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

Cine sunt vedetele care participa la noul “Bravo, ai stil!”

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in evolutia in concurs a concurentelor, pentru ca acestia isi vor putea sustine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. In timpul Galelor se vor face eliminarile, in urma voturilor.

Scrie un comentariu