Stiri Interne

Cand face botezul Valentina Pelinel

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel a devenit mama pentru prima data in luna iunie a acestui an. Baietelul ei, Milan Cristian, a implinit sase luni, insa nu a fost botezat pana acum. Iata cand are de gand sa il crestineze vedeta.

valentina-pelinel-botez

Valentina Pelinel a inceput sa vorbeasca deschis despre relatia ei cu Cristi Borcea, odata ce acesta a divortat de Alina Vidican. Astfel se face ca vedeta nu mai ezita in prezent sa ofere declaratii despre cel pe care il iubeste si cu care are un copil. Pelinel a adus pe lume un baietel, pe Milan Cristian, in luna iunie a acestui an.

Micutul a implinit saptamana aceasta sase luni, exact in ziua in care mama lui sarbatorea 36 de ani de viata. Insa Milan Cristian nu a fost botezat pana acum si, se pare ca nici in urmatoarele luni acest eveniment nu se va intampla.

valentina-pelinel-cristi-borcea

De vina este faptul ca tatal lui, Cristi Borcea, se afla inca in arest, iar Valentina isi doreste, firesc, ca el sa participe la botez. ”Fara tati nu putem face botezul. Nu stiu cand va fi. Nu mai e un secret faptul ca pe Milan l-am dus sa-l vada pe tatal lui”, a declarat ea, conform Libertatea.

valentina-pelinel-copil-3

Valentina nu se mai fereste nici sa vorbeasca despre relatia ei sentimentala cu omul de afaceri. ”Cristi este persoana pe care o iubesc cel mai mult. Nu-mi arde sa fac petreceri, atata timp cat el se afla în spital, în situatia în care este. Cea mai mare dorinta a mea este sa-l avem langa noi, de Craciun”, a mentionat ea emotionata.

Scrie un comentariu