Stiri Interne

Cand are loc nunta lui Speak cu Stefania

Scris de Ana Kozma

Dupa ce s-au logodit in vazul lumii, intr-una dintre editiile emisiunii Asia Express, Speak si Stefania se pregatesc acum de nunta. Iata cand va avea loc fericitul eveniment!

Cand are loc nunta lui Speak cu Stefania

Speak si Stefania au format una dintre cele mai simpatice echipe de la Asia Express. Iar experienta acestui reality show va fi cu siguranta una pe care nu o vor uita vreodata. I-a ajutat sa se apropie parca si mai mult, iar pe Speak l-a facut sa hotarasca, odata pentru totdeauna, ca Stefania este femeia langa care vrea sa-si petreaca tot restul vietii.

Formeaza un cuplu deja de 3 ani, iar Speak cumparase inelul de logodna inca din Romania. Inainte de a se imbarca spre Asia. Insa acolo, in timpul filmarilor, a simtit ca e momentul potrivit pentru cererea in casatorie.

Zis si facut! Speak s-a asezat in genunchi la finele unei curse prin Taiwan si a cerut-o pe Stefania de sotie. Cu bucurie in suflet si lacrimi in ochi, aceasta a acceptat pe loc.

Asadar, poate ca Speak si Stefania nu au castigat premiul cel mare. Dar s-au intors acasa mai uniti ca niciodata. Acum, toata lumea se intreaba cand va avea loc fericitul eveniment. Stefania si-a lamurit in acest sens fanii printr-un Instastory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) pe

Vedeta le-a dezvaluit amicilor virtuali ca ea si Speak au inceput deja sa puna la punct planurile de nunta. S-ar parea ca nunta urmeaza sa aiba loc anul viitor. Iar cei doi miri si-au ales deja si nasii: pe Sorin Bontea si sotia acestuia.

Inelul de logodna primit de Stefania de la Speak

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mi-e drag rau de ea ❤

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu