News

Mutare soc in televiziune! CanCan TV pleaca de la Kanal D la Acasa TV!

Scris de Christian Stan

Sezonul de toamna-iarna vine cu schimbari majore in peisajul emisiunilor de televiziune! Dupa un an de succes petrecut la Kanal D, productia CanCan TV se muta cu toata echipa in trustul MediaPro. Cel mai probabil, din toamna, show-ul CanCan TV va putea fi urmarit la Acasa TV.

 

Dupa cateva luni petrecute la B1 TV si un an de contract cu Kanal D, productia CanCan TV se muta in trustul MediaPro. Se pare ca negocierile dintre echipa care se afla in spatele CanCan TV si trustul MediaPro au inceput imediat dupa ce emisiunea moderata de Adrian Artene si Andreea Mantea a intrat in vacanta, la sfarsitul lunii iunie.

La Kanal D, CanCan TV a avut o evolutie spectaculoasa, emisiunea ajungand lider pe tronsonul orar de foarte multe ori, asta in conditiile in care concura cu „Un Show Pacatos” si „Stirile PRO TV”.

Un anunt oficial urmeaza sa fie facut maine de reprezentantii Kanal D, insa despartirea dintre CanCan TV si Kanal D este sigura.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu