Carusel Stiri externe

Campionul Olimpic Tom Daley dezvaluie ca este intr-o relatie cu un barbat!

Scris de Alexandru Manea

La doar 19 ani, Tom Daley este campion olimpic la proba de saritura de la platforma de 10 metri, acesta castigand medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din anul 2012. Dovedind mult curaj, Tom Daley a decis ca este momentul sa-si faca publica identitatea sexuala dezvaluind intr-un video postat pe canalul sau de YouTube ca este indragostit de un barbat.

tom-delay

La 19 ani, Tom Daley demonstreaza mult curaj urcand pe contul sau de YouTube un video prin care recunoaste ca este gay. Tom Daley, medaliat la Jocurile Olimpice de la Londra cu bronz in proba de saritura in apa de la platforma de 10 metri, a urmat apoi o cariera in televiziune, la ITV, unde este implicat ca si consultant in show-ul „Splash”.

A inceput sa exerseze sariturile in apa de la varsta de 7 ani, iar la 9 ani facea deja furori la campionate nationale si internationale. La doar 14 ani acesta reprezenta Anglia la Jocurile Olimpice de la Beijing, fiind cel mai tanar concurent din delegatia britanica. Patru ani mai tarziu, la Londra, avea sa devina faimos odata ce castiga bronzul la Olimpiada.

Speculatii cu privire la sexualitatea lui existau de multa vreme, insa cateva relatii avute cu fete i-au facut pe carcotasi sa se abtina de la tot felul de presupuneri.

„Intr-o lume ideala nu as face acest video pentru ca nu intereseaza pe nimeni. Pe mine ma caracterizeaza sinceritatea si mereu am fost sincer, iar recent intr-un interviu am fost pus intr-o situatie dificila. Un lucru despre care nu m-am simtit niciodata confortabil sa vorbesc sunt relatiile mele. In interviuri sunt intrebat daca ma vad cu o fata acum, daca exista cineva special in viata mea. Am avut relatii cu fete, insa n-a fost nimic serios si nu aveam despre ce sa vorbesc. Acum sunt pregatit sa vorbesc despre relatiile mele, iar din primavara acestui an viata mea s-a schimbat radical cand am intalnit pe cineva care m-a facut sa ma simt atat de fericit si in siguranta, iar totul pare atat de minunat. Iar acea persoana… este un barbat. Acest lucru m-a luat prin surprindere. Mereu am stiut ca asa ceva s-ar putea intampla, dar abia in primavara acestui an am stiut cu adevarat ceea ce sunt. Am simtit ca totul este in regula, iar de atunci toata viata mea s-a schimbat”, declara Tom intr-un clip postat pe contul sau de YouTube.

Video-ul a strans intr-o zi peste 4 milioane de vizualizari si mii de comentarii de la persoane din toata lumea care ii aplauda gestul si il incurajeaza.

Scrie un comentariu