News

De necrezut! Camelia Sucu sta in chirie!

Scris de Sorin Dutoiu

Camelia Sucu, proprietara Class Living, are o avere considerabila si, cu toate acestea, locuieste inca in chirie. Femeia de afaceri sustine ca prefera sa nu se lege de un loc anume. Va avea o casa a ei doar daca va duce la bun sfarsit un proiect imobiliar.

Greu de crezut, insa Camelia Sucu, proprietara cunoscutului lant de mobila si decoratiuni interioare Class Living, nu are o casa a ei. Femeia de afaceri prefera sa stea in chirie si considera ca acest stil de viata ii ofera dinamism.

„Cred ca acei multi nu stiu ca eu stau cu chirie. Ai sa intalnesti des acest tip de om de investitii care are o dinamica a vietii, a afacerilor, care ii face sa se gandeasca sa nu se lege de un loc. Sau sa isi spuna ca banii aia, daca i-ar investi in ceva, i-ar intoarce de nu stiu cate ori”, declara ea pentru Cancan.

Fosta sotie a lui Dan Sucu (proprietarul Mobexpert) sustine ca a avut intentia de a-si rezerva casa ei odata cu un proiect imobiliar pe care insa nu a reusit sa il duca la final. Cand va face acest lucru, se va putea intitula, in sfarsit, proprietara propriului camin.

„Am avut in intentie un proiect imobiliar pe care nu am apucat sa il pornesc si acolo una dintre case era pentru mine. Daca il reiau, o sa am si casa mea. Pe care, cel mai probabil, o sa o inchiriez! Uite, eu, de exemplu, daca imi inchid ochii acuma, singurul lucru pe care mi-l doresc e o cabana in varf de munte”, adauga Cameia Sucu mentionand in acelasi timp ca fetele ei au insa apartamentele proprii.

Scrie un comentariu