News

Camelia Sucu, despre nunta fiicei sale, la numai 21 de ani: „Am incurajat-o sa se marite de tanara!”

Scris de Administrator

Camelia Sucu, cunoscuta femeie de afaceri cu o avere de 55 de milioane de euro, se pregateste de nunta fiicei sale. Cristina are 21 de ani si se va marita cu Vlad Alexandru in aceasta toamna. Camelia Sucu si-a incurajat fiica sa se marite de tanara, asa cum si ea a procedat.

Camelia Sucu si Cristina Sucu par mai degraba doua surori decat mama si fiica. Femeia de afaceri arata foarte bine la varsta ei si, pentru ca s-a maritat de tanara, diferenta de varsta intre cele doua nici nu este foarte mare.

Femeia de afaceri, proprietara lantului mobilier Class Living, si-a incurajat fiica sa se marite la randul ei la o varsta tanara.

Asa se face si ca in aceasta toamna, Cristina Sucu, la 21 de ani, se va marita cu alesul ei, Vlad Alexandru.

„Ei se iubesc foarte mult, sunt fericiti, locuiesc deja impreuna. Noi traim precum o familie traditionala, duminica sau intr-o alta zi a saptamanii stam cu totii la masa, mergem in vacante impreuna.

Dupa ce Vlad a cerut-o in casatorie, au venit impreuna la mine, potrivit traditiei, sa ma anunte, erau nerabdatori sa-mi afle parerea. Mi-au dat vestea cea mare, dar n-am fost surprinsa, ma asteptam si ma bucur din suflet pentru ei.

Si eu m-am casatorit cand eram foarte tanara, la 20 de ani, si am incurajat-o si pe Cristina sa faca pasul acesta. Eu sunt alaturi de ei orice s-ar intampla”, a declarat Camelia Sucu pentru Cancan.

Vlad Alexandru i-a daruit Cristinei vara trecuta inelul de logodna in timpul unei vacante la Venetia.

Camelia Sucu  se va implica mult in pregatirea marelui eveniment, va organiza petrecerea burlacitelor si va fi chiar domnisoara de onoare.

“ M-am bucurat foarte mult cand m-a anuntat ca a luat aceasta decizie si nu-mi doresc decat sa fie fericita.

Deocamdata nu m-am obisnuit cu rolul de soacra, iar momentan il ocup pe cel de viitoare domnisoara de onoare-sefa.

Alaturi de prietenele Cristinei din Mexic, voi organiza petrecerea burlacitelor, insa deciziile importante ii vor apartine fiicei mele. Doar daca imi va cere ajutorul, o voi consilia cu mare drag, insa ea va hotari detaliile legate de nunta.

Pentru mine, cel mai important este ca fetele mele sa fie fericite si sa stie ca voi fi alaturi de ele intotdeauna, indiferent ce decizii vor lua in viata sau in ce colt de lume se afla.

Si indiferent cat de mari vor fi, tot copiii mei raman si voi avea grija sa le fie bine.Intotdeauna vor gasi in mine un sprijin si un ajutor.Imi doresc sa fiu si bunica, este un curs normal al vietii!”, a declarat Camelia Sucu in urma cu ceva timp.

Scrie un comentariu