News

Exclusiv! Camelia Sucu: „Nu m-as muta niciodata din Romania. Sunt norocoasa ca sunt romanca”

Scris de Christian Stan

Camelia Sucu declara, intr-n interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, ca nu ar parasi niciodata Romania cu toate ca iubeste la nebunie New York si se simte minunat la Capri. Singurul regret al Cameliei Sucu este ca, pana acum, nu a apucat sa vada toate partile tarii.

camelia-sucu

Camelia Sucu declara pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca se simte mandra de tara ei si ca nu s-ar muta niciodata in alta tara, desi resursele financiare i-ar permite cu usurinta acest lucru.

„Regretul meu cel mai mare este ca n-am reusit niciodata sa bat la picior toata tara aceasta. Sper sa reusesc acest lucru pana la sfarsitul zilelor. Nu stiu care zona din Romania imi place mai mult… As fi nedreapta sa numesc o parte din Bihor, pentru ca tot Bihorul este minunat. Nu stiu daca as putea spune un loc anume din Alba, pentru ca tot ceea ce vezi acolo este minunat”, spune Camelia Sucu.

„Nu exista vreo tara sau un oras in lumea aceasta in care m-as muta. Iubesc de nu mai pot New York-ul, insa tot aici ma intorc; iubesc la nebunie insula Capri, insa tot acasa ma intorc. Tot timpul cand ma ajung acasa ma simt tare norocoasa ca sunt romanca”, continua Camelia Sucu.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45. 

Scrie un comentariu