Style Radar

Calvin Klein prezintă ultimul capitol al mișcării #mycalvins: Limbajul Calvin Klein

Scris de Ana Kozma

Pentru Colecția Toamna ’21, Calvin Klein prezintă cel mai recent capitol al mișcării #mycalvins: Limbajul Calvin Klein, o campanie multimedia care promovează discursul brand-ului despre explorarea exprimării de sine prin limbajul verbal pe care îl folosim și hainele pe care le purtăm.

Calvin Klein prezintă ultimul capitol al mișcării #mycalvins: Limbajul Calvin Klein

Fotografii Renell Medrano și Hong Jang Hyun și cei doi regizori de la Rubberband au surprins imagistic o serie de persoane exponente pentru domeniul artistic și creativ.

Fiecare redă o exprimare individuală a limbajului în lumea concretului: rutina recitării, reveria cu voce tare, scrisul pe hârtie, vorbitul de unul singur, pauza pentru gândire, poezie, arta de a povesti.

Distribuția:

– Damson Idris, actor de filme și teatru
– Deb Never, cântăreață, compozitor, vocalistă
– Dominic Fike, cântăreț, compozitor și actor
– JENNIE, artist global, performer
– Francesca Scorsese, actriță, studentă la film
– Kaia Gerber, model, actriță, gazdă a unui club de carte
– Moses Sumney, cântăreț, scriitor, povestitor

Gama de produse din colecția Toamna 2021 se concentrează pe item-urile essentials, cu accent pe confort și minimalism. În colecția Underwear, bumbacul modern folosit oferă un stil suav, având integrat în design banda cu logo Calvin Klein.

Structura modernă oferă o colecție de linii simplificate, realizate ca atare în mod intenționat. În colecția Jeans, hanoracele cu glugă și tricourile sărbătoresc monograma iconică a brand-ului, și noile item-uri inconice din denim includ jachete decupate și stiluri relaxate; Straight Jean din anii ’90 aduce înapoi o linie conservatoare, cu un twist modern care constă în folosirea denimului organic pentru care se folosește mai puțină apă în procesul de colorare.

Fotograf: Renell Medrano
Fotograf doar pentru JENNIE: Hong Jang Hyun
Videoclipuri: Rubberband
@calvinklein
#mycalvins

Scrie un comentariu