News Stiri externe

Calvin Harris, inselat de Taylor Swift? Acesta sa fie motivul despartirii?

Scris de Christian Stan

Calvin Harris a decis sa puna punct relatiei de 15 luni cu Taylor Swift in urma cu cateva saptamani, insa se pare ca DJ-ul a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca iubita i-a fost infidela. Taylor s-a afisat recent cu actorul britanic Tom Hiddleston, insa se pare ca relatia dintre ei s-a infiripat in timp ce artista si Calvin Harris inca mai formau un cuplu.

calvin-harris-taylor-swift

Calvin Harris a decis sa puna punct relatiei cu Taylor Swift in urma cu cateva saptamani, dupa mai bine de 15 luni petrecute impreuna. DJ-ul declara atunci ca a luat aceasta decizie de comun acord cu Taylor si a ramas in relatie de prietenie cu aceasta, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat dupa ce Taylor a fost surprinsa sarutandu-se cu actorul britanic Tom Hiddleston.

Calvin Harris a sters repede toate pozele comune de pe Social Media si i-a dat „unfollow” lui Taylor de pe Instagram, reactie care alimenteaza speculatiile cum ca artista i-ar fi fost infidela.

taylor swift tom hiddlestone

„Este foarte nervos si este convins ca Taylor l-a inselat. Crede ca relatia lui Taylor cu Tom s-a infiripat in timp ce ei doi inca erau impreuna”, declara un apropiat al lui Harris pentru E!News.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu