News Stiri externe

Calvin Harris, inselat de Taylor Swift? Acesta sa fie motivul despartirii?

Scris de Christian Stan

Calvin Harris a decis sa puna punct relatiei de 15 luni cu Taylor Swift in urma cu cateva saptamani, insa se pare ca DJ-ul a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca iubita i-a fost infidela. Taylor s-a afisat recent cu actorul britanic Tom Hiddleston, insa se pare ca relatia dintre ei s-a infiripat in timp ce artista si Calvin Harris inca mai formau un cuplu.

calvin-harris-taylor-swift

Calvin Harris a decis sa puna punct relatiei cu Taylor Swift in urma cu cateva saptamani, dupa mai bine de 15 luni petrecute impreuna. DJ-ul declara atunci ca a luat aceasta decizie de comun acord cu Taylor si a ramas in relatie de prietenie cu aceasta, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat dupa ce Taylor a fost surprinsa sarutandu-se cu actorul britanic Tom Hiddleston.

Calvin Harris a sters repede toate pozele comune de pe Social Media si i-a dat „unfollow” lui Taylor de pe Instagram, reactie care alimenteaza speculatiile cum ca artista i-ar fi fost infidela.

taylor swift tom hiddlestone

„Este foarte nervos si este convins ca Taylor l-a inselat. Crede ca relatia lui Taylor cu Tom s-a infiripat in timp ce ei doi inca erau impreuna”, declara un apropiat al lui Harris pentru E!News.

Scrie un comentariu