News

Calitatile si defectele Andrei, din perspectiva lui Catalin Maruta!

Scris de Administrator

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, sunt extrem de fericiti impreuna si nu pierd nici o ocazie sa se complimenteze reciproc. Iata care sunt micile defecte si calitatile Andrei, din perspectiva lui Maruta

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai apreciate si longevive cupluri din showbiz. Cei doi se sustin reciproc si sunt foarte fericiti, au un fiu impreuna, David si o cariera infloritoare.

Catalin isi complimenteaza mereu sotia, insa nu uita sa ii atraga atentia si asupra micilor defecte pe care le are, precum faptul ca intra prea usor in panica sau este imprastiata.

„Catalin imi spune mereu ca sunt o mama cool, ca arat bine, ca sunt frumoasa cand rad, ca stiu sa aleg cadouri frumoase, ca sunt descurcareata, tonica. Iar de reprosat, cateodata imi spune ca sunt prea sensibila fata de ce spun altii, ca sunt un pic imprastiata sau ca intru prea repede in panica. Alteori imi spune ca ma enervez prea usor in situatii delicate”, a declarat Andra, potrivit jurnalul.ro.

Scrie un comentariu