Stiri Interne

Călin Marius, de la Românii au talent, ajunge la Cabaret

Scris de Alexandru Manea

În 2005 a făcut senzaţie la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV şi chiar a reuşit să o impresioneze pe jurata Mihaela Rădulescu, care a apasat golden buzz. De anul acesta Călin Marius intră în lumea showbizului, in spectacolul de cabaret „Let’s go Paris” din Centrul vechi din Bucureşti.

Călin Marius, de la Românii au talent, ajunge la Cabaret

Din această toamnă, sudorul ajuns inginer remarcat la „Românii au talent”, joaca in spectacolul „Let’s Go Paris”, de la Mulanruj Dinning Theatre din Centru Vechi al  Capitalei.

Acest nou show aduce în peisajul spectacolului bucurestean viaţa boemă a micului Paris de odinioară.

Spectatorii vor vedea momente de dans, muzica si comedie, balerine,  peste 100 de costume, decorate cu cristale şi pietre  semipreţioase.

Cine este Călin Marius?

În 2015 a apărut în sezonul 5 al emisiunii, în semifinal 3 şi a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu cu vocea sa.

„Hobby-urile mele sunt muzica şi sportul. Am descoperit aceste aptitudini de mic şi le-am lucrat separat, pe parcursul anilor mergând pe trei cai – şcoală, muzică şi sport. Consider că educaţia fizică e esenţială în dezvoltarea unui copil, din punct de vedere fizic şi mental şi nu am regretat niciodată acest lucru.

Sportul face parte din sufletul meu, mă defineşte, mi-a format caracterul într-un mod plăcut, mă face să mă simt sigur pe mine şi deja consider că am devenit dependent (o dependenţă pe cât de plăcută, pe atât de sănătoasă din toate punctele de vedere). Îmi plac foarte mult sporturile de contact, în special boxul şi kick-boxingul şi mă antrenez laolaltă cu sportivi de performanţă. Cel care mi-a descoperit aptitudinea de a cânta a fost bunicul meu – preot în Mărginimea Sibiului, în comuna Poplaca.

Mi-a fost primul şi cel mai important profesor de muzică, întrucât m-a făcut să înţeleg diferenţa dintre artist şi cântăreţ – m-a învăţat să simt muzica, să mă transpun în rolul pe care îl joc, să înţeleg şi să transmit o anumită stare. Am cântat în strana bisericii din comuna respectivă de la 6 la 18 ani.

La un moment dat, la 17 ani, când eram în clasa a 11-a, am încercat să pătrund în lumea muzicii, însă am fost adus cu picioarele pe pământ extrem de rapid şi într-un mod destul de „convingător”. Am absolvit Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti, secţia Real: Ştiinţele Naturii Biligv Engleză şi ulterior Universitatea de Petrol şi Gaze, Facultatea Inginerie Mecanică, Secţia Utilaj Petrolier de Schelă. În paralel am studiat limba germană şi engleză, care mi-au folosit foarte mult în cunoştinţele tehnice. La 15 ani am fost invitat de o prietenă la un botez. Se aflase că îmi place să cânt şi am fost rugat să interpretez ceva, acompaniat de lăutari. Am început să cânt şi în timpul melodiei mă plimbam printre mese, pentru a comunica cu publicul.

Am văzut la un moment dat un copil cum venea în fuga spre mine… Şi mă gândeam  – „Lăsaţi copiii să vină la mine”. Şi când mi-a dat un pumn „din fundul grădinii direct intre picioare”, efectiv nu am mai putut să stau în picioare (devenisem deja soprană) şi m-am întins pe podea. Toţi invitaţii rădeau, lăutarii deja nu mai cântau, orga mergea în gol pentru că cel care cânta la ea râdea copios. A fost un moment demn de filmat”, a povestit pentru Pro TV concurentul la vremea aceea.

Scrie un comentariu