Stiri externe

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

Scris de Ana Kozma

California devine, in mod oficial, primul stat din Statele Unite ale Americii care interzice prin lege vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala. Iata aici detaliile!

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

California este oficial primul stat americand ce interzice vanzarea blanurilor. Sambata, Guvenratorul Gavi Newsom a semnat doua noi legi cu privire la drepturile animalelor.

Astfel, in California vor fi interzise vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala, dar si folosirea animalelor in spectacolele de circ.

Carmen Negoita spune NU blanurilor naturale! Anul acesta poarta blana ecologica roz pudrat!

Conform noii legi, incepand cu anul 2023, locuitorii statului California nu vor avea voie sa produca sau sa vanda haine, pantofi sau genti cu blana naturala.

Pink dezbracata complet in cea mai noua campanie PETA! E impotriva blanurilor naturale!

Exista insa si cateva exceptii de la regula. Mai exact, purtarea blanurilor si produselor din blana va fi inca legala, precum si hainele din blana folosite in scopuri religioase ori tribale. De asemenea, legea exclude „vanzarea de piele, blana de caine si pisica, piei de vaca, caprioare, oi si capra si orice lucru pastrat cu ajutorul taxidermiei”.

Sotul ii vinde blanurile ca sa poata plati facturile medicale

Cu toate astea, legea va avea cu siguranta un impact devastator asupra industriei de blanuri, care a adus 1.5 miliarde de dolari in SUA in anul 2014. Amenda pentru cei care vor incalca legea se va ridica la 1000 de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#easychic #easystyle #officeoutfit #elegance #simplychic #milanomoda #moodaporter #furcoat #jeans #flatshoes ph by Pinterest

O postare distribuită de Paola Botindari (@paola_botindari) pe

Scrie un comentariu