Stiri externe

Caitlyn Jenner vrea să ajungă Guvernator în California! S-a săturat de oamenii străzii și caută soluții!

Scris de Ana Kozma

Caitlyn Jenner nu doar că intră în politică, ci candidează pentru un post de Guvernator în California. Nu are deloc experiență în acest domeniu, dar spune că s-a săturat de oamenii străzii și caută soluții în acest sens!

Caitlyn Jenner vrea să ajungă Guvernator în California! S-a săturat de oamenii străzii și caută soluții!

Caitlyn Jenner face un pas important și candidează pentru un post de Guvernator în California. A acordat deja și primul interviu televizat în calitate de candidat. Caitlyn face apel la Republicanii lui Trump și spune despre ea că este un „outsider” ce caută să perturbe politica.

„Sunt un outsider. Vreau să mă înconjor de cei mai inteligenți oameni pentru a-mi dezvolta platforma. Caut soluții. Trebuie să găsesc soluții pentru a schimba în bine acest stat!”, spune Caitlyn Jenner.

Nu are deloc experiență în domeniul politic, iar acest lucru s-a văzut prin startul stângaci al campaniei electorale. Mai întâi, în filmulețul care îi anunța candidatura, numele i-a fost scris greșit. Apoi, Caitlyn a spus că se opune ca transgenderii să concureze în probele sportive pentru fete. Asta în condițiile în care a spus mereu că luptă pentru drepturile comunității trans.

Caitlyn Jenner mai spune că s-a săturat de numărul mare de oameni ai străzii din California și caută soluții în acest sens.

Caitlyn Jenner a vrut sa faca schimbarea de sex chiar inainte sa isi cunoasca sotia

Scrie un comentariu