News Stiri externe

Caitlyn Jenner purta bikini inca de pe ‘vremea” lui Bruce Jenner

Scris de Administrator

Caitlyn Jenner isi va publica toate secretele, trairile si emotiile pe care le-a trait de-a lungul schimbarii de sex intr-o carte autobiografica cu un titlu sugestiv «The Secrets of My Life» (« Secretele Vietii Mele »).

Caitlyn Jenner, in varsta de 67 de ani, era cunoscuta sub numele de Bruce Jenner pana acum doi ani cand a socat opinia publica mondiala dezvaluind ca este transgender si s-a transformat peste noapte in femeie, pozand pentru coperta revistei „Vanity Fair”.

In cartea care urmeaza sa fie publicata pe data de 25 Aprilie, Caitlyn marturiseste ca obisnuia sa poarte lenjerie intima de dama pe sub costumele office inca de pe vremea de cand era cunoscuta sub numele de Bruce. Lenjerie care desigur, pe vremea aceea, trebuia sa o obtina in secret.

Obiceiul a continuat si  dupa succescul din 1976 de la Jocurile Olimpice, cand Bruce a devenit Campion Olimpic si a inceput sa colinde intreaga lume, fiind invitat sa tina discursuri la o serie de evenimente.

Nu sunt toate perfecte, chiar si dupa operatii, deoarece, spune Caitlyn: «Ei nu stiu ca atunci cand ma uit in olginda vad ceva total diferit, un corp dezgustator: o barba care este vizibila, indiferent de cat de atent m-as rade, un penis care este complet inutil in afara faptului ca imi pot face nevoile in padure»

Vedeta scrie de asemenea ca a ‘furat’ produse cosmetice de la toate membrele familiei din casa, nu doar de la Kris Jenner, fosta si ultima sotie pe care a avut-o aceasta. Acesta scrie ca a si cumparat numeroase carti de unde a invatat cum sa se machieze si ca isi ascundea produsele de make-up, lenjeria intima si cartiile intr-un seif de care nu stia nimeni. Kris este furioasa pe aceasta carte autobiografica si a nu a primit foarte bine decizia fostului sot de a deveni acum femeie.

Scrie un comentariu