Stiri externe Video

Caitlyn Jenner, atac la fosta sotie!

Scris de Administrator

Daca oricine ar inclina sa creada ca divortul dintre Bruce si Kris Jenner se datoreaza dorintei fostului campion olimpic de a deveni femeie, iata ca, din punctul de vedere al lui Caitlyn Jenner, lucrurile stau cu totul diferit!

caitlyn-jenner-bruce-kris-jenner

Caitlyn Jenner, atac la fosta sotie! Ati tinde sa credeti ca divortul dintre Bruce si Kris Jenner se datoreaza dorintei fostului campion olimpic de a deveni femeie. Ei bine, nicidecum nu acesta ar fi adevaratul motiv al separarii celor doi, conform celor mai recente declaratii ale lui Caitlyn Jenner.

Desi mariajul lor, care a durat nu mai putin de 23 de ani, parea din afara unul lipsit de probleme, noua Caitlyn Jenner spune ca s-a simtit mereu controlata si rau tratata de fosta sa sotie. Mai mult, a spus despre aceasta ca nu este tocmai o femeie draguta.

“Primii 15 ani am simtit ca avea nevoie de mine pentru ca eu aduceam bani in casa. Mai tarziu, cand a inceput sa-si castige singura banii, lucurile s-au schimbat. A devenit cu mult mai putin toleranta fata de mine. De multe ori nu se purta deloc frumos. Ea controla totul si ma trata dupa bunul plac”, a declarat Caitlyn Jenner pentru Vanity Fair.

caitlyn-jenner1

Kris Jenner, pe de alta parte, isi contrazice fostul sot, spunand ca acesta era nefericit pentru ca nu se simtea bine in propriul trup, cu propria sa identitate. Ca era mai tot timpul nervos, iar asta nu avea nicio legatura cu ea.

bruce-jenner-kris-jenner1

Caitlyn Jenner insista ca divorul lor s-a datorat doar in proportie de 20% dorintei sale de a deveni femeie, in vreme ce restul de 80% felului in care Kris se comporta in casnicie.

Bruce si Kris Jenner au fost casatoriti vreme de 23 de ani. S-au separat in iunie 2013, iar divortul a fost pronuntat in septembrie.

Scrie un comentariu