Stiri externe

Caitlyn Jenner a vrut sa faca schimbarea de sex chiar inainte sa isi cunoasca sotia

Scris de Ana Kozma

Bruce Jenner a devenit Caitlyn Jenner in urma cu cativa ani, dar se pare ca prima oara cand s-a gandit sa devina femeie a fost cu putin timp inainte de a o cunoaste pe fosta sa sotie, Kris Jenner! Iata aici detaliile!

Caitlyn Jenner a vrut sa faca schimbarea de sex chiar inainte sa isi cunoasca sotia

Au trecut aproape 5 ani de la fabuloasa transformare a fostului campion olimpic Bruce Jenner intr-o femeie fatala pe nume Caitlyn. Transformarea a fost prezentata, in anul 2015, pe coperta prestigioasei reviste Vanity Fair.

In prezent Caitlyn Jenner spune ca se simte extrem de bine in pielea ei. Nu isi doreste vreo relatie, fie ca este vorba despre o relatie cu un barbat sau cu o femeie. A ajuns la varsta de 70 de ani si tot ce isi doreste este sa se bucure de viata.

Intr-un interviu publicat de Revista OK!, Caitlyn Jenner spune ca a dus a o viata complicata, plina de secrete. Abia acum se trezeste dimineata si se simte ea cu adevarat.

De asemenea, a marturisit ca prima oara cand s-a gandit la posibilitatea schimbarii de sex a fost inainte de a o cunoaste pe fosta sa sotie, Kris Jenner.

“Acea imagine de campion olimpic, care transmitea putere si dominare masculina, nu avea nimic de-a face cu mine. Ma saturasem sa fiu toata viata identificat cu acel barbat care reusise o performanta la vremea aceea. Viata mea e mult mai buna si mai frumoasa dupa ce am facut operatia.

Am dus multe lupte interioare, anii ’80 au fost infioratori. Cand aveam 30 de ani, am locuit singur, izolat intr-o casa. Voiam sa fac schimbarea pana la varsta de 40 de ani, dar ajunsesem la 39 si nu am putut, efectiv. Nu erau vremurile potrivite pentru mine sau pentru societatea in care traiam atunci. Apoi, la cinci luni de la decizia de a reveni la viata normala, am cunoscut-o pe Kris. Am ramas impreună 23 de ani, avem o familie frumoasa si de aceea nu regret nimic”, a dezvaluit Caitlyn.

VIDEO! Caitlyn Jenner nu crede ca o sa-si refaca viata sentimentala

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@vanityfair thank you for the lovely evening!

O postare distribuită de Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Love partying with family! Oscars 2020 @vanityfair party!

O postare distribuită de Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) pe

Scrie un comentariu