Stiri Interne

Cainii de la Ham Talent. Ce patrupede au venit la concursul de la Antena 1

Scris de Administrator

Duminica seara, la Antena 1, debuteaza emisiunea „Ham Talent”, primul show de televiziune din Romania dedicat animalelor de companie. Iata ce necuvantatoare vor pasi in fata juriului, punandu-si la bataie talentele deosebite pentru a castiga premiul cel mare!

????????????????????????????????????

Cainii de la Ham Talent. Talentul nu e o specie pe cale de disparitie, iar de acest lucru se vor convinge telespectatorii Antenei 1 duminica, 18 octombrie, de la 20:30, atunci cand debuteaza „Ham talent”, primul show de televiziune din Romania dedicat animalelor de companie. Hotarate sa puna labuta sau aripa pe unul dintre cele patru premii scoase la bataie, necuvantatoarele au facut parada cu talente care mai de care mai surprinzatoare.

cainii-de-la-ham-talent1 cainii-de-la-ham-talent2 cainii-de-la-ham-talent3 cainii-de-la-ham-talent4

Socoteala de-acasa s-a potrivit cu cea din targ pentru unii stapani care au pariat pe cainii lor, adevarati olimpici la matematica. Daca multora dintre noi aritmetica ne da batai de cap serioase, unii concurenti de la „Ham talent” au reusit sa cucereasca juriul cu un latrat de nota 10. Minte sanatoasa,in corp sanatos, asta stiu si purtatorii de blanita care sunt preocupati sa se mentina in forma, asa ca practica fitness, petrec timp in aer liber si pe skateboard, danseaza de parca au luat lectii chiar de la Mihai Petre si joaca fotbal atat de bine incat ar putea ocupa cu succes pozitia de golgheter in nationala canina de fotbal.

cainii-de-la-ham-talent5 cainii-de-la-ham-talent6 cainii-de-la-ham-talent7 cainii-de-la-ham-talent8

Unele animale isi incanta stapanii cu ghidusiile pe care le fac, dar si cu pasiunea pentru muzica, dovedindu-se adevarati melomani. In timp ce exista necuvantatoare care, culmea, se simt sigure taman pe vocea lor, altele au pus labuta pe instrumente muzicale, au exersat indelung si la „Ham talent” isi demonstreaza virtuozitatea.

cainii-de-la-ham-talent9 cainii-de-la-ham-talent10 cainii-de-la-ham-talent11 cainii-de-la-ham-talent12

Tot ele au ridicat la rang de arta… martiala misiunea de a-si apara stapanii si s-au apucat de practicat box si karate. Cum toate aceste activitati presupun un consum de energie, vedetele show-ului pot trece oricand si la cratita, de vreme ce ustensilele de buctarie, vesela si ingredientele nu au niciun secret pentru unele dintre ele.

cainii-de-la-ham-talent13 cainii-de-la-ham-talent14 cainii-de-la-ham-talent15 cainii-de-la-ham-talent16

Animalele de companie exceleaza si la generozitatea cu care salveaza vietile unor oameni in pericol sau le alina pe ale celor aflati in suferinta.

cainii-de-la-ham-talent17 cainii-de-la-ham-talent18 cainii-de-la-ham-talent19

Telespectatorii vor putea vedea cum cainii utilitari nu cad niciodata pe ganduri atunci cand li se cere sa salveze vieti, cum cei folositi in terapie aduc zambetul pe chipul unor semeni incercati de boala sau greutati si cum cainii ghizi aduc o raza de lumina in viata nevazatorilor.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu