Stiri externe

Cainele lui Meghan Markle, in masina cu regina Elisabeta

Scris de Administrator

Nu numai Meghan are parte de cele mai importante zile din viata ei, ci si cainele sau, Guy. Simpaticul beagle a trait experienta unica de a merge in masina cu regina Elisabeta.

Cainele lui Meghan Markle, in masina cu regina Elisabeta

Putem spune ca Guy a devenit, in ultimele ore, unul dintre cele mai invidiate animale de companie de lume. Avand in vedere ca mama sa adoptiva are multe de facut zilele acestea, catelul a ajuns sa aiba o “bona” la care nimeni nu se astepta – regina Elisabeta insasi. Ei au fost pozati de paparazzi in aceeasi masina, cuminti pe bancheta din spate, in timp ce se indreptau catre Castelul Windsor.

Dragostea reginei Elisabeta pentru caini este deja cunoscuta. Preferatii ei sunt din rasa corgi si a avut mai multi, de-a lungul anilor. Ultimul ei prieten patruped a murit luna trecuta, la varsta de 14 ani. In timp ce unii jurnalisti au presupus ca regina incearca sa-si aline dorul prin intermediul lui Guy, altii sustin ca ea incearca sa ii fie de ajutor viitoarei sale nurori. Acesta ar fi un semn de acceptare in cadrul familiei, dar si un sprijin pe care i-l acorda in aceste momente tensionate. Pe langa emotii si pregatiri, Meghan a fost extrem de afectata de faptul ca tatal sau nu va participa la nunta.

Povestea lui Guy

La fel ca mama sa, Guy a trait o adevarata aventura in ultimii ani. Inainte de a-l adopta Meghan, in 2015, el urma sa fie eutanasiat la un adapost din Kentucky. Fusese gasit intr-o padure, dar nimeni nu a vrut sa-l ia acasa.

El a fost luat de acolo de o organizatie caritabila din Ontario, care salveaza caini beagle din SUA si ii duce in Canada.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Dupa ce a calatorit 500 de mile, Guy a ajuns la un eveniment dedicat cainilor fara stapan, langaToronto. Fix in zona unde locuia Meghan in timp ce juca in Suits. Bineinteles, intre el si Markle a fost dragoste la prima vedere. Iar de atunci, sunt de nedespartit. Acum, ei s-au mutat impreuna in Londra si stau in palatul Kensington.

Scrie un comentariu