Stiri Interne

WOW! Cel mai scump cadou de Valentine’s Day! Ellie White a primit o vila de 150.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Ellie White a primit ieri cel mai scump cadou de Valentine’s Day din showbiz-ul romanesc. Artista a aflat ca se va muta in curand, alaturi de iubitul ei si de copilul lor, intr-o vila din Corbeanca evaluata la 150.000 de euro.

ellie-white-doru-casa

Uitati de flori, invitatii la film, la cine romantice sau inele cu pietre pretioase! Cateodata se intampla ca de Valentine’s Day sa primesti si un cadou de … 150.000 de euro. Mai exact, o casa. Ce-i drept, acest lucru se intampla destul de rar in conditiile economice actuale. Unora le merge insa indeajuns de bine pe plan artistic pentru a face astfel de achizitii. Chiar si de Ziua Indragostitilor.

De exemplu, ieri, Ellie White a avut surpriza sa afle de la iubitul ei ca se vor muta impreuna cat de curand intr-o vila impozanta din zona Corbeanca. Imobilul este evaluat la 150.000 de euro, are un etaj, sapte camere si garaj. In prezent casa este in stadiul de amenajare.

vila-ellie-white

Ellie si Doru mai au un apartament in Brasov, insa in Bucuresti au simtit nevoia sa se mute intr-un imobil mult mai mare decat cel in care locuiesc acum. In mod special pentru ca baietelul lor sa aiba un spatiu de joaca mai generos.

ellie-white-copil

„Abia azi (ieri, n.r.) am aflat de planurile lui Doru. Ce sa zic? Asa surpriza nu primesti in fiecare zi. Cred ca cel mai bucuros va fi Mihaita, pentru ca va avea mult mai mult spatiu de joaca”, a recunoscut Ellie pentru Click!

Artista a lansat ieri, de Valentine’s Day, o noua varianta a hitului „Privirea Ta”, pe care il canta in urma cu noua ani alaturi de DJ Project, special pentru fanii ei de pe Facebook. Mai multe detalii, aici.

Scrie un comentariu