Stiri Interne

Cabral, în sfârșit tată de băiat

Scris de Ana Kozma

Cabral a devenit ieri pentru a treia oară tătic. În sfârșit, tată de băiat. Soția sa, Andreea Ibacka, a adus ieri pe lume un copil perfect sănătos, după cum însuși prezentatorul tv a dezvăluit pe rețele de socializare.

Cabral, în sfârșit tată de băiat

Cabral și Andreea Ibacka au devenit din nou părinți. Actrița a născut ieri, făcându-l pe Caral în sfârșit tată de băiat. Fericitul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de fericitul tătic.

Este al doilea copil al cuplului și al treilea pentru Cabral, care mai are o fetiță din căsnicia cu Luana Ibacka.

Cabral și Andreea au pornit spre maternitate ieri, în momentul în care contracțiile au început să apară.

„Andreea: Haide, nu mă mai face sa râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu. Și ce crezi? Sunt. Cabral: Se livrează, da? Andreea: Cred că da! Acum sunt între contracții. Nu știu, mai rămâi și tu prin zonă pe acolo, prin cartier. Cabral: Păi ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere, tu să faci copilul”, glumeau cei doi în mașină, în drum spre maternitate.

La câteva ore distanță, Cabral anunța fericit: „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag”, a scris el pe social media.

Cum arata fiica cea mica a lui Cabral

Scrie un comentariu