News

Cabral se reprofileaza: ia cursuri de DJ

Scris de Alexandru Manea

Cabral este pasionat de muzica si, dupa ce s-a implicat in organizarea nuntii lui, si-a reamintit una din placerile sale din adolescenta: vrea sa se perfectioneze ca DJ si urmeaza astfel cursuri online.

Cabral obisnuia in adolescenta sa fie DJ la diverse petreceri. Pentru ca, mai nou, isi rotunjeste veniturile si ca MC de evenimente, el s-a hotarat sa urmeze cursuri on-line prin care sa isi perfectioneze abilitatile de a mixa la pupitrul de DJ.

Vedeta Acasa TV explica aceasta initiativa pe blogul personal.

„Mi-am facut damblaua si m-am dus la un curs de online. Teoretic invatasem multe in ultimii ani despre on-line dar mi-am spus ca nu are decat sa ma ajute. Si am avut dreptate.

Acum vreo doua saptamani am inceput un curs de DJ. Am fost Dj in tinerete dar pentru ca treaba s-a mai schimbat mi-am zis ca ar fi cazul sa ma updatez. Si am zis bine, c-am invatat niste trucuri noi.

Eu sunt si MC la diverse petreceri private si am si colaborari cu mai multe cluburi, tot ca MC. Ei bine, sunt seri in care Dj-ul e putin missing in action sau se intinde la paharele cu vodka-suc de mere mai mult decat ar fi cazul.

Si atunci prinde bine ca MC-ul sa preia si din treburile Dj-ului astfel incat petrecerea sa nu se duca in cap. Cred ca e important sa mai ridicam privirea din ce facem de obicei si macar din-cand-in-cand (si nu in gand) sa ne interesam si de alte domenii, chiar daca numai tangential”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu