News

Andreea Patrascu l-a transformat pe Cabral intr-un devorator de iaurt si salate. Iata regimul!

Scris de Administrator

Din pricina unor probleme de sanatate, Cabral s-a lasat de fumat si a inceput un regim alimentar mai strict pentru reducerea colesterolului. Andreea Patrascu, logodnica lui, a avut un cuvant greu de spus, aleganndu-i alimentele pe care trebuie sa le consume.

Anul trecut, Cabral a aflat ca are probleme de sanatate si astfel a inceput un regim alimentar strict, atent ghidat chiar de logodnica lui, Andreea Patrascu.

„Nu stiu voi… dar eu am asa o disperare in stomac, imi vine sa halesc si pietre! Bestia cu chip angelic si trup de diva m-a pus la cura de slabire! Eu, acest individ puternic si independent, acest munte de om… am fost transformat intr-un mancator de iaurt!

Ajutor! Adevarul este ca m-am ingrasat. Nu mult, vreo 4-5 kile, dar nu degeaba, ci cu motiv: de 6 luni nu mai fumez. Asa ca e de inteles acumularea de resurse si stiu ca era momentul sa atac la aliment. Nu ca mi-ar conveni… „, declara el la acea vreme.

Acum, Andreea desconspira regimul pe care il urmeaza logodnicul ei: “Mancare sanatoasa, nu neaparat putina, dar foarte gustoasa. Si salata poate fi un fel de mancare delicios, cu ingredientele si sosurile potrivite.

Am venit din vacanta cu niste retete noi de salate cu toate nebuniile de branza, frunze si frunzulite, cu avocado, cu sosuri de smantana. Si puiul se poate prepara in atatea feluri, altfel decat prajit sau banal si fad, pe gratar”, a declarat ea pentru Click.

Scrie un comentariu