Stiri Interne

Cabral nu se poate ridica din pat. Iata de ce sufera vedeta!

Scris de Alexandru Manea

Cabral se confrunta cu o problema de sanatate care il impiedica sa revina la job-uri si chiar sa se ridice din pat. Iata ce a patit!


Cabral nu se poate ridica din pat. Iata de ce sufera vedeta!

Cabral se confrunta cu o problema de sanatate inca de la Craciu, care il impiedica sa revina la job-uri si chiar sa se ridice din pat. Prezentatorul de la Pro TV are hernie si a tot sperat ca problema va disparea pana la inceputul anului, astfel incat sa se poata ridica din pat si sa revina la job-urile pentru care este cerut. 

„Imi place sa fiu sincer. Decat sa tac si sa ma dau maine lebada ranita, mai bine spun de-acum.. maine nu cred ca ajung. Pentru ca sporturi extreme, Inca de la Craciun sunt legat de pat. Am tot sperat sa-mi revin pana la eveniment, dar acum, cu o seara Inainte, Imi dau seama ca ma mint singur.

Prima poza cu fetita lui Cabral

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mamica mea, doare de parca tot piciorul stang e o masea ce pulseaza. Maine dimimneata o sa va fiu alaturi cu mintea. Dar sa n-ai impresia ca ai pierdut mare lucru pentru ca nu voi fi eu acolo. Ai o mana de oameni care vor face oricum sa nu mi se simta lipsa”, a explicat el pe blog.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu